FOTO  Vozač Jozo djeci dijeli poklone i kaže da će to raditi dok je živ, a ove godine su i oni odlučili iznenaditi njega

Grude Djed Božićnjak
Facebook

Grudski đaci jučer su imali puno razloga za neobičnu radost. Naime, osnovcima koji pohađaju Osnovnu školu Ruđera Boškovića u Grudama, vozač odjeven u Djeda Božićnjaka dijelio je božićne poklone. Kako nam kaže, nikoga nije ostavio praznih ruku i da su svi dobili poklon. Jozo Miloš već drugu godinu zaredom odlučio se na ovaj simpatičan i hvalevrijedan potez.

''Ovo je drugi put, prošle godine imao sam ideju počastiti djecu i rekao sam to Ivanu Planiniću. On mi nije dao ništa da platim, nego mi je nabavio odijelo i dao slatkiše. Međutim, kako ja dicu volim i vozim ih godinama, ove godine imao sam želju kupiti im poklone. To sam i učinio, a Ivan je opet rekao da želi sudjelovati pa smo po pola podijelili troškove. Božićni su dani, ja dicu volim i oni mene cijene. Dok sam živ i dok ih budem vozio, ja ću dicu počastiti. Nijedno dite nije ostalo da nije dobilo dar'', kazao je Jozo Miloš za hercegovina.info.

Grude Djed Božićnjak

No, tu nije kraj iznenađenjima. Jozo nam je otkrio kako su jutros djeca darivala njega.

''Jutros su dica počastila mene. Donijeli su mi med i rakete za vatromet na čemu sam im ja zahvalio. Cijelu godinu ja njih vozim, mogu za njih izdvojiti dvije dnevnice. Mislim da to nije puno i da je pošteno'', kazao nam je ovaj veseli vozač.

Grude Djed Božićnjak

Inače, Jozo godinama vozi autobus na relaciji Grude - Ružići - Pocrte i prevozi djecu do škole.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.