Smještajni kapaciteti u Trebinju skoro u potpunosti popunjeni

Trebinje grad turisti
Z. Lojpur/Hercegovina.info

Smještajni kapaciteti u Trebinju za prvosvibanjske praznike popunjeni su više od 90 posto, što je dobra najava za još jednu uspješnu turističku sezonu. Za praznike će Trebinje posjetiti i organizirane turističke ture iz zapadne Europe i skandinavskih zemalja.

"Radujemo se velikom broju gostiju za praznike. Ovo je potvrda da je Trebinje i dalje zanimljiva turistička destinacija, kao što je to i godinama unazad. Tradicionalno, za prvosvibanjske praznike nam najviše gostiju dolazi iz Srbije, Crne Gore i BiH, ali imamo turiste i iz Europe i svijeta. Posebno nas raduju gosti iz zapadne Europe i skandinavskih zemalja koji će u grupnim turističkim turama obilaziti naš grad", kaže za Hercegovina.info direktor Turističke organizacije Grada Trebinja Mirjana Putica.

Napominje da je u tijeku priprema ljetne turističke kampanje.

"Službeno otvorenje ljetne turističke sezone u Trebinju planiramo za 21. svibanj, kada ćemo u Dučićevoj ulici organizirati koncert, uz nastup KUD 'Alat' i mališana iz vrtića, a svečanosti će prisustvovati predstavnici turističkih organizacija iz Srbije i Crne Gore sa kojima surađujemo. Bit će to pravi spektakl, za sve generacije, pozivamo naše Hercegovce da nam se pridruže", navodi Putica.

Direktor trebinjske Turističke organizacije ističe da će do kraja godine biti upriličene brojne aktivnosti i zanimljivi sadržaji kojima će Trebinje privući brojne goste iz Europe i svijeta.