Široki Brijeg: Grupe lopova u kasne sate vrebaju sušnice sa suhim mesom

suho meso
...poluprazna jer su lopovi bili u pohodu i 'odradili' su svoj prljavi posao. Upravo je ta tema ovih dana itekako aktualna jer se meso dosta prosušilo što je pravi mamac za lopove koji ga se žele dočepati.

Svakodnevno možete iz medija doznati 'lopovi ukrali meso iz sušnice ovdje ili ondje' pa bi i sami trebali aktivirati dodatni oprez kako bi učinili sve sa svoje strane da osujetite lopovske planove koji su vezani za krađu suhog mesa.

Da oprez ima smisla kazuje nam i jedan momak, mještanin sela Mokro u blizini Širokog Brijega, koji se vraćao kući nakon večernjeg izlaska, gdje je u blizini svojeg zaseoka zatekao nekoliko sumnjivih osoba na više mjesta u blizini sušnica vjerojatno vrebajući priliku za krađu mesa. Ubrzo je primijetio i patrolu policije kroz selo pa je sigurno da još netko vidio sumnjivu grupu i obavijestio policiju. Lopovi su se razbježali u okolni šumarak, piše ABCportal.info.

Da bi uživali u onom što je vaše nemojte propustiti provjeriti vaše brave i lokote na vratima a po mogućnosti sušnice bi trebale biti osvijetljene jer one u potpunom mraku su lakši plijen za lopove. Učinite sve na vrijeme kako bi bili sigurni da vam se neće dogoditi stresno jutro bez suhog mesa u vašoj sušnici