FOTO  Preko 100 biciklista na ruti Hutovo-Ravno u spomen na Nikšu Vuletića

Neum,Ravno,Nikša Vuletić,biciklijada
neum.online

Ugodno i toplo vrijeme obradovalo je sve koji su se prijavili na današnju biciklijadu Ćirinom prugom. Nakon jučerašnjeg kišnog dana, sunce je ogrijalo sve koji su se odvažili biciklima zaputiti od Hutova do Ravnog u spomen na Nikšu Vuletića, direktora spilje Vjetrenica.

Brojni Neumljani, veliki i mali, došli su jutros u Hutovo, ispred škole, odakle je biciklijada startala. Ugodno društvo, razgovor, ljubav prema biciklizmu i sjećanje na Nikšu pratilo je bicikliste cijelim putem. Na cilju u Ravnom dočekala ih je okrijepa, a osim Neumljana u biciklijadi su sudjelovali i stanovnici okolnih mjesta i gradova, njih preko 100.

-Za nekoga tko se profesionalno bavi biciklizmom ili jednostavno voli biciklirati, ovakve rute su odlične. Drago nam je što smo danas sudjelovali na ovoj biciklijadi, pogotovo što je organizirana u spomen na nikad prežaljenog Nikšu Vuletića, rekli su za Neum online biciklisti iz Neuma.

Biciklijada se realizirala uz financijsku potporu Općine Ravno, HT Eronet, Turističke Zajednice HNŽ/K i REDAH – Regionalna razvojna agencija za Hercegovinu, a u cilju promocije „Južne Hercegovine i Uskotračne pruge Ćiro“.