Mladi glumci iz Posusja po drugi put nastupaju u metropoli!

Nastupit će pod imenom amaterska kazališna družina „APOLLO" pod vodstvom mladog ali uspješnog Joze Kolobarića koji dosada u svojoj zbirci ima napisanih i izvedenih 7 predstava koje su bile izvođene u mnogim gradovima BiH.

Njegova desna ruka i glumac u toj predstavi Mate Lončar najviše je pomagao u organizaciji prijevoza, troškova i ostalih problema...U večernjem programu uz predstavu biti će recitacija i monologa od poznatih svjetskih pisaca,a u programu same predstave sudjeluje 12 mladih glumaca. Ovime želimo pokazati da imamo želju, volju i prirodnu nadarenost za rad, upoznavanje s ostalim maldima iz drugih gradova, uključivanje još mladih u nasu zajednicu,ali i to da život kulture i umjetnosti u Posusšju nije umro, nego da ima mladih koji to znaju i žele,samo im je potreban mali vjetar u leđa.

Osobe koje su u nama i našem radu prepoznale neke nove iskorake za rad s mladima, kako bi se sačuvala kulturna baština i na jedan novi najprihvatljiviji način rada s nama želimo pokrenuti i unaprijediti i odnos prema mladima i našim pogledima ka borbi za ostvarivanje nekih drugih putova i vrijednosti života na ovim prostorima. Na ovakav način smo već do sada,a nadamo se i u buduće još više biti bolji promotori kulture,kulturne baštine ovog kraja i napraviti novi pristup organiziranju mladih u Posušju. Veliko Hvala želimo reci našim pokroviteljima bez kojih ovoga ne bi ni bilo, jer ova udruga nema nikakvih prihoda i pomoci osim njih(ljudi dobr volje),a to su caffe bar „Coco Loco",caffe bar „Alcatraz",caffe „Hard Rock",slastičarna „Uno",Šišović d.o.o.,Kror d.o.o.,caffe bar „Tropicana",Vican Trade,Prodajni Centar Oli,a posebno hvala gospođi Jadranki Penava (Meggle) i gospođi Ivici Šušnjar.

(Binvest)... -Pozivamo sve one koji mogu da u petak 25.veljače u 19.30 navrate u kino Forum!!