FOTO  Pandora nakit od sada možete pronaći u Međugorju - U suradnji sa srebrnarnicom Argos poklanjamo narukvicu

argos,Međugorje,Pandora,nakit

U svijetu u kojem je sve kratkotrajno i prolazno, nakit je jedna od rijetkih stvari koju možete pokloniti, a da doista traje… Kada razmislite shvatit ćete kako nakit spada u one  poklone koji ostaju vječna uspomena i zbog toga uvijek ima dublju vrijednost.

Iako je svaki nakit lijep na svoj način, jedan brend se ističe po svojoj posebnosti jer su kreirali nakit koji priča jednu jedinstvenu priču kroz privjeske koji nose poruke. Radi se naravno o Pandori, brendu koji simbolično slavi najljepše trenutke naših života.

Pandora je osnovana 1982. godine u Kopenhagenu, a svi znamo kako je skandinavski dizajn i sklonost ka lijepom doista teško nadmašiti. Tako se Pandora proslavila unikatnim dizajnom narukvica i za njih prilagođenih privjesaka koje je doslovno nemoguće usporediti s bilo kojim drugim brendom na svijetu.

argos,Međugorje,Pandora,nakit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cijela Pandorina priča je osmišljena kako bi se naglasila jedinstvenost svake žene pa je tako svaka narukvica posebna sa svojom kombinacijom privjesaka i potpuno je prilagođena osobnosti svoje vlasnice. Danas je Pandora jedan od najpopularnijih svjetskih brendova nakita o čemu svjedoči i činjenica da se nakit prodaje u više od 100 zemalja te tako dame širom svijeta imaju priliku izraziti svoju osobnost kroz nakit koji nose.

Od sada Pandora nakit možete pronaći i u Međugorju u srebrnarnici Argos na adresi Ivana Pavla II 30.

Posjetili smo srebrnarnicu Argos i ono što nas je na samom ulazu oduševilo je besprijekorno uređenje koje pruža osjećaj dobrodošlice. Odmah smo primijetili i Pandorinu novu kolekciju koja je inspirirana nadolazećim blagdanima. Svaki privjesak iz te kolekcije je idealan poklon za blagdane pred nama. Inače, Pandora ima kolekciju za svako godišnje doba, ali i za druge prigode kao što su blagdani ili Valentinovo.

Jedna od kolekcija je također privukla pozornost mnogih, a to je Disney kolekcija privjesaka koju posebno vole oni najmlađi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inače 20. studenoga se obilježava Svjetski dan djece i tim povodom Pandora je za UNICEF kreirala poseban privjesak na kojem je ugraviran natpis „Learn, grow, love“, a od prodaje tog privjeska se dio novca donira za djecu kojoj treba pomoć. Upravo taj novi privjesak možete pronaći i u Međugorju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inače, srebrnarnica Argos u ponudi ima i brendove nakita koji je izrađen od vrhunskog čelika, Brosway i Lotus  te nakit od srebra, TI SENTO Milano. Novo u ponudi im je i nakit Borboleta što je vijest koja će zasigurno razveseliti dame u Međugorju, ali i u okolici.

Uz sve to, možete pronaći i odličnu ponudu sofisticiranog nakita od srebra. 

Prilikom posjete nas su osvojili mnogi komadi nakita jer srebrnarnica Argos ima za svakoga nešto, a u to ćete se zasigurno i sami uvjeriti prilikom posjete. Dočekat će vas i ljubazno osoblje koje je spremno pomoći vam da nađete komad nakita o kakvom ste dugo maštali i koji će svakom vašem izdanju dati dozu posebnosti, što i jeste uloga nakita, zar ne?!

Dio njihove ponude možete vidjeti i na Instagram profilu

I za kraj smo ostavili najslađe vijesti, a to je da narukvicu sa slike ispod možete osvojiti na našem Facebook postu.