NIKAD NIJE KASNO Brano se ženi u sedmom desetljeću života i nije bio nikad sretniji

NIKAD NIJE KASNO Brano se ženi u sedmom desetljeću života i nije bio nikad sretniji

Kada za poznate osobe pročitamo da ulaze u brak u zrelim godinama, to je za nijh prikladno. Kada za običnog čovjeka čujemo da se ženi u sedmom desetljeću, iznenađeni smo i začuđeni. A ne treba tako. Ljubav nije rezervirana samo za mladost. Divan je osjećaj i kada se god dogodi, treba je objeručke prihvatiti, a ne sputavati je i omalovažavati.

Brano Pičeta iz Trebinja je na pragu sedmog desetljeća odlučio stati na ludi kamen. Dok je pandemija virusa korona sve zaustavila, njemu je donijela napredak i životnu radost. Djevojku iz Sombora.

"Upoznali smo se zahvaljujući jednom mom prijatelju, neposredno pred početak pandemije. Prvo smo se dopisivali, pa nam je i onaj policijski sat dobro došao. Dok su se svi žalili na nemogućnost kretanja, ja sam bio zadovoljan. Onda smo se čuli telefonom, da bih ja, čim su popustili s mjerama otisao u Sombor da se upoznamo. Nisam se pokajao", kroz osmijeh govori Brano Pičeta.

Kaže da se možda trebao ranije oženiti, ali su se kockice tako posložile da je sada pravi trenutak za to. Bolje je čekati i dočekati pravu, makar i sa 61.

"Strpljenje se zaista isplati, pa nam i neke životne okolnosti i iskustvo ne dozvoljavaju da požurimo. Zato mislim da za ovaj korak nikada nije kasno", kaže Brano za Hercegovina.info.

Pičeta hrabro i bez okolišanja svima preporučuje da ne zatvaraju oči kada naiđu na ljubav i da se prava prepozna, pa se kao ni kašalj ne može sakriti.  Njihove pripreme za vjenčanje su u tijeku, jer su svadbeni pir zakazali za 1. svibanj. 
Mladoženja ne krije radost i slatko iščekivanje, pa samo jos jednom dokazuje da svi imaju pravo na ljubav i sreću. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.