ULIČNA AKCIJA Podržite borbu žena protiv karcinoma dojke

Novi pogled banner
Hercegovina.info

Udruga 'Novi Pogled' događajem koji će biti održan 20.8. na platou ispred TC Mepas Mall sa početkom u 10 sati najavit će početak ovogodišnjih registracija za najveći društveno - odgovorni događaj u Bosni i Hercegovini 'Race for the cure' čiji je cilj podizanje svijesti u borbi protiv raka dojke u BiH.

Učešćem u utrci/šetnji za ozdravljenje 'Race for the Cure' koja će biti održana 3. listopada 2021., građani pomažu osobama oboljelim od karcinoma dojke kroz prikupljanje potrebnih sredstava i podizanje svijesti javnosti o ovom oboljenju.

Kroz donacije ili uplatu simbolične registracije od 10 KM na platformi raceforthecure.eu podižete svijest o karcinomu dojke i doprinosite da se i u ovim teškim vremenima održi tradicionalni događaj u našoj zemlji, te nastave brojne aktivnosti prevencije bolesti i podrške oboljelim ženama.

Kompletan iznos od registracija usmjeravaju za mamografske preglede u ruralnim područjima Bosne i Hercegovine kao i za paketiće za svaku novooperiranu ženu.

Online registracija se vrši putem raceforthecure.eu, a Vas pozivaju da im se pridružite na događaju u Mostaru i da simbolično zajednički obilježite početak registracija, navedeno je u priopćenju iz te udruge.