Pozitivno mišljenje o grantu za dionicu autoceste Buna-Počitelj

Autocesta tunel počitelj zvirovići
hercegovina.info

Na 19. sjednici Povjerenstva za vanjske poslove Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) dato je pozitivno mišljenje i Domu preporučeno davanje suglasnosti za ratifikaciju:

- Ugovora o grantu (Projekat Koridor 5c2 poddionica: Tunel Zenica – Donja Gračanica) između Bosne i Hercegovine i Europske banke za obnovu i razvoj koji se odnosi na investicijski grant iz programa 'Europski zajednički fond za Zapadni Balkan'.

- Amandmana broj 2 na Sporazum o grantu u okviru investicijskog granta SIDA-e Munic WatSan zaključenog od strane i između Bosne i Hercegovine i Europske investicione banke dana 30. 4. 2013. u Luksmburgu i 14. 5. 2013. u Sarajevu, izmijenjenog 25. 9. 2018. godine, (Sporazum o grantu).

- Ugovora o grantu (Projekat Koridor 5c2 poddionica: Buna – Počitelj) između Bosne i Hercegovine i Europske banke za obnovu i razvoj koji se odnosi na investicijsku podršku iz programa 'Europski zajednički fond za Zapadni Balkan', navodi se u priopćenju iz Ureda za informiranje Parlamentarne skupštine BiH.