FOTO  OPROŠTAJ OD VRTIĆA Najmlađi su roditeljima na najbolji način pokazali što su naučili

Akademija 2023 vrtić ZemZem
Hercegovina.info

Završna Akademija Dječjeg vrtića 'Zemzem' Mostar održana je u USRC 'Mithad Hujdur Hujka' (Sjeverni logor) Mostar. Prisustvovalo je 300 djece od čega 101 školarac, njihovi roditelji i obitelji. To je za predškolce bio dan oproštaja od vrtića jer ih nakon niza veselih vrtićkih dana uskoro čeka škola. 'Vrtić je moj život, kad sam bio mali'. 

Ove dječje riječi najljepša su nagrada svim odgajiteljicama i zaposlenicima Dječjeg vrtića 'Zemzem' Mostar koji sav svoj rad, trud i neizmjernu ljubav poklanjaju najmlađima, polaznicima ove predškolske odgojno - obrazovne ustanove punih 16 godina. Ali i potvrda roditeljima da su odgoj svoje djece povjerili u prave ruke. 

"Davne 2007. godine krenula je samo ideja o nečemu plemenitom i korisnom za širu društvenu zajednicu, a danas uz trud i rad odgajatelja koji nose veliku odgovornost, ponosno predstavljamo rezultate rada Dječjeg vrtića 'Zemzem' koji je sad već postao prepoznatljivo ime u gradu Mostaru. I ovogodišnjom završnom Akademijom,  djeca su pokazala koliko toga lijepog i vrijednog su naučila i s kakvim neizmjernim bogatstvom odlaze u nove, školske i životne izazove. To je zajednički rad i zajednički uspjeh svih nas - roditelja, odgajatelja i djece", navodi se iz tog vrtića. 

"Što se stvarno radi u vrtiću tom, u toj čarobnoj zgradi koja zamjenjuje dom. Vrtić je stvoren za igru, druženje, zabavu i priču, tu se prva prijateljstva i znanja stječu. U vrtiću se život upoznaje i voli, naučeno u njemu pomaže ti u školi". 

Mališani su se na služben način oprostili od svojih teta, od svoga vrtića u kojemu su neki proveli proteklih 4 ili 5 godina. Ovo je najbolji način da svojim tetama i vrtiću kažu hvala. Hvala za sve one dane koje su proveli bezbrižno igrajući se i učeći. Svim predškolcima su zaželjeli puno sreće,  da im ovo ljeto bude dugo, da ga svakodnevno provedu uz što više igre i zabave. 

"Vjerujemo, kada budu veliki, da će se s ljubavlju sjećati svoga vrtića i svojih teta jer to je razdoblje života kojega se, vjerujemo i mnogi od nas rado sjećaju. Uz svečanu dodjelu diploma i poklona, 101 školarac se oprostio od svojih vrtićkih dana, od srca im želimo puno uspjeha i sreće u školskim danima", priopćeno je iz rukovodstva tog vrtića.