NAKON NAJAVE SMJENE U PARKOVIMA Stiže smjena i dugogodišnjeg direktora 'Komunalnog'

Parkovi mostar komunalno smeće odvoz
hercegovina.info

Nakon što je najavljena smjena direktora J.P. 'Parkovi' Miroslava Grubišića, ista situacija narednih dana, kako saznaje mostar.live, zadesit će i Esada Pobrića, direktora J.P. 'Komunalno'.

Nije nikakva tajna da je gradonačelnik Mario Kordić nezadovoljan stanjem u oblasti komunale i da je krenuo u jedan vid pospremanja. Pospremanje se naravno, kao i sve drugo u Mostaru, odvija u koordinaciji sa predsjednikom Gradskog vijeća. Jer, sve direktore gradskih poduzeća postavili su upravo njih dvojica, odnosno stranke iz kojih dolaze, SDA i HDZ.

Esada Pobrića bi, prema informacijama navedenog portala, trebao zamijeniti 31-godišnji doktor građevinskih znanosti, Đani Rahimić. Rahimić osim akademske karijere je i uspješan društveni aktivista kroz brdsko-biciklistički klub koji vodi, a dokazao se i u poduzetničkim vodama osmislivši i vodeći projekat rekreativnog parka 'Fortica'.

Za razliku od mladog Rahimića, veteran SDA Esad Pobrić iza sebe nema nekih uspješnih projekata. Od rata do danas obavljao je funkcije načelnika odjela u općinskoj i gradskoj administraciji, bio je i direktor Fabrike duhana Mostar u sumrak pred njenu konačnu propast, te izrazito neuspješno, prema ocjeni građana i gradskih otaca, vodio J.P. 'Komunalno'.