Mostar: Oštećena i Opel Corsa, automobil Bešlićeve supruge

gradonačelnik Mostara, Ljubo Bešlić, Mišo Relota, oštećeno vozilo, Ljubo Bešlić, Mišo Relota, oštećeno vozilo, austrijska obitelj, kvar na vozilu, automehaničar
...Ljube Bešlića (HDZ BiH) i glasnogovornika HDZ-a BiH Miše Relote, što se dogodilo u noći sa subote na nedjelju. No, kako je za "Avaz" izjavio načelnik PU Mostar Draženko Miletić, u policiji raspolažu određenim informacijama koje bi im, vjeruje, mogle pomoći u rasvjetljavanju ovog slučaja, piše Dnevni avaz.

- O tome ne mogu ništa reći u cilju istrage, a za sada se ovi događaji vode kao oštećenje tuđe stvari. Dakle, obavljamo istražne aktivnosti, tako da još ne možemo govoriti o tome imaju li poveznicu ova dva događaja - rekao nam je Miletić.

Iako su njihova vozila, Bešlićev Audi Q5 i Relotina Opel Astra, bila parkirana u različitim dijelovima grada, na parkingu zgrada u kojima stanuju, jučer se uveliko špekuliralo o tome da razbijanje ovih automobila ima političku poveznicu, jer na parkinzima nisu oštećena druga vozila. Zanimljivo je i da je Bešlić prijavio policiji kako je oštećen i automobil njegove supruge, Opel Corsa.

On se jučer nije oglašavao povodom činjenice da su na njegovom vozilu polupana skoro sva stakla te oštećen lim. Bez komentara, odnosno uz poruku 'neka policija radi svoj posao', bio je i Relota, na čijem je automobilu razbijeno vjetrobransko staklo te su polomljeni brisači. Šteta na oba vozila procjenjuje se na oko 10.000 KM.