FOTO  Klinička bolnica Mostar: Sportsko društvo „Medicinar“ bogatije za dvije medalje po povratku iz Crne Gore

...put, okupili su oko 450 sudionika iz Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i regije. Susreti su se održali na sportskim terenima HTP Ulcinjske rivijere u hotelu „Belvi“ od 5. do 9. rujna 2012. godine.

Već tradicionalno, drugu godinu zaredom, članovi sportskog društva „Medicinar" Kliničke bolnice Mostar gostovali su, te odmjerili snage s kolegama iz cijele regije na Ulcinjskoj rivijeri. Osvojivši drugo mjesto u rukometu ženska ekipa, kao i Biljana Aničić u pojedinačnom sportu (šah), članovi „Medicinara" još su jednom ponosno dokazali koliko je vrijedno sudjelovati navedenim skupovima. Osim što zbližavaju ljude, takvi događaji unapređuju život svakog kolektiva.

Ekipa je marljivo i vrijedno sakupljala bodove, sve to naravno uz puno smijeha i navijanja,  te plijenila pozornost svojom vedrinom i zajedništvom.

Treba napomenuti,  društvo „Medicinar" je težilo, s više ili manje uspjeha, osigurati široki motivacijski okvir za bavljenje sportom u klubu, činili stanovite napore u osmišljavanju vlastitog funkcioniranja, kao što su uvjeti rada (tereni, dvorane, opreme za vježbanje), sportska oprema, potrebna financijska sredstva itd. Također, posebnu zahvalnost na potpori ekipa ovom prilikom želi iskazati ravnatelju prof.dr.sc. Anti Kvesiću i ravnateljstvu Kliničke bolnice Mostar.

Sudionici sportskih susreta natjecali su se u malom nogometu, košarci, odbojci, stolnom tenisu, šahu, rukometu i pikadu. Finalne utakmice odigrane su trećeg dana susreta kada su proglašeni pobjednici uz dodjelu pehara, diploma i zahvalnica.

Pokrovitelj susreta je Ministarstvo zdravlja Crne Gore, a organizator je NVO Udruženje zdravstvenih radnika Boke i Primorja iz Kotora.

Čestitke i ostalim sudionicima koji su osvojili zaslužene medalje!