FOTO  FPMOZ: Otvorena 5. Likovna kolonija Krešimir Ledić

5. likovna kolonija Krešimir Ledić, Krešimir Ledić, FPMOZ

...Krešimira Ledića organizira Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.

Samom činu otvaranja u Kampusu Rodoč nazočio je veliki broj ljudi, a na samom početku svečanog čina nazočnima se prigodnim riječima obratila prodekanica za poslovanje, ljudske potencijale i upravljanje kvalitetom dr. sc. Sanja Tipurić Spužević ispred  FPMZO-a.

Kolonija je organizirana u suradnji s Maticom hrvatskom Mostar i uvrštena je u program kulturne manifestacija Mostarsko proljeće 2018. - XX. Dani Matice hrvatske., a u ime Matice nazočne je pozdravio Dragan Marijanović.

Koloniju je prigodnim govorom svečano otvorila Sanja Bijakšić prorektorica za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru.

Program je vodila Sanja Pehar.

 U okviru svog djelovanja kolonija će okupiti oko 40 umjetnika koji će stvarati likovna djela na temu „Hercegovina u očima umjetnika“.

U sklopu ovogodišnje likovne kolonije, u petak 04. svibnja  održat će se i likovna radionica za učenike osnovnih škola .

Učenici će imati prigodu upoznati akademske umjetnike i njihov rad prilikom stvaranja umjetničkog djela.

Ostvarenja umjetnika kao i učeničke radove biti će izloženi na zajedničkoj radnoj izložbi u subotu, 5. svibnja 2018. godine u Kampusu u Rodoču u 13.00 sati. 

Sve fotografije u GALERIJI