FOTO  FPMOZ: Održan Dan otvorenih vrata studija Fizičke kulture

dan fizičke kulzure

....danas je u kampusu "Rodoč" započeo program obilježavanja "Dan otvorenih vrata" Studija fizičke kulture. Sam program usmjeren je na maturante, odnosno učenike završnih razreda srednjih škola. Program je namjenjen i svima koji bi željeli studirati na Studiju fizičke kulture ili Stručnom studiju kineziologije, odnosno budućim magistrima fizičke kulture i sportskim trenerima.

Na početku je sve nazočne pozdravio pročelnik Studija fizičke kulture dr. sc. Marin Ćorluka.

Svi nazočni dobili su potrebne informacije o studiju fizičke kulture, a organizirane su i praktične demonstracije: borilačkih sportova, sportske gimnastike, fitnesa i plesa te drugih sportova.

Kroz teorijska predavanja predstavljen je Plan i program studija kao i sve informacije potrebe za prijemni ispit. Poseban dio programa odnosio  se na predstavljanje Studija fizičke kulture od samih studenata studija koji će prenijeti svoja iskustva studiranja i mogućnosti koje ovaj studij pruža.

U ovom djelu prisutnima su se obratili počasni gosti Željo Babić, Ivan Velić i Davor Vidačak i Nikiša Kaleb, višegodišnji reprezentativac Hrvatske rukometne reprezentacije i osvajač zlatne Olimpijske medalje.

Sve fotografije u GALERIJI