U Vrtiću sv. Male Terezije organizirane uskršnje kreativne radionice

 U Vrtiću sv. Male Terezije organizirane uskršnje kreativne radionice
U svrhu toga puno je pažnje polagao u rad Vrtića sv. Male Terezije, u rad likovne radionice i u aktivnosti Vrta sv. Franje. Stoga su ove su korizme Vrtić i likovna radionica bili vrlo aktivni u organiziranju uskršnjih kreativnih radionica.

Njihovom međusobnom suradnjom, u likovnoj radionici su odrađene kreativne uskršnje radionice za sve skupine vrtićke djece. Zajedno sa svojim odgajateljima djeca su izrađivala uskršnja jaja, izrezivala, bojala - kolažnom tehnikom malenim prstićima spajala i ljepila svoje kreacije koje će za Uskrs kao dar ponijeti kućama.

U samom Vrtiću, voditeljica s. Veronika Martinović zajedno sa svojim odgajateljima po drugi put ove pedagoške godine, organizirala je kreativne radionice roditelja i djece. I ovaj put to se pokazalo vrlo plodonosno, kako zbog zajedničkog stvaralačkog druženja djece sa svojim roditeljima i odgajateljima, tako i u terapeutskom pogledu manualnog, didaktičkog i korisnog izrađivanja uskršnjih ukrasa.

Pozitivne reakcije djece i roditelja pokazuju koliko je nekada potrebno da se toliko puno dobroga učini. A sve ovo potvrđuje i kako je naš fra Slavko doista dobro znao što je važno za sreću djeteta: puno ljubavi koja se pokazuje u konkretnom i kreativnom provođenju vremena s njim - priopćeno je iz Dječjeg vrtića sv. Mala Terezija iz Bijakovića.

Više od 80-ak fotografija s ovih radionica možete vidjeti OVDJE

Brotnjo.info