U Međugorju održan humanitarni koncert za liječenje malog Petra Knezovića

Na koncertu su nastupili David Parks, Miki Musa, violinistica Melinda Dumitresku, zbor „Prijatelji" iz župe Krista Kralja Čitluk i bend koji nastupa na Mladifestu, a nastup ovog benda plesom je upotpunila djevojčica Julia.

Prije samog početka sinoćnjeg humanitarnog koncerta okupljenima se obratio fra Marinko Šakota, koji je otvarajući koncert kazao kako su i malene stvari, kao što su čaša hladne vode, mali novčić udovice ili npr. „Veronikin rubac", za Isusa bile jako važne, te nastavio: Nije važna količina nego srce. Ovdje večeras imamo mnogo ljudi s velikim srcem i nije važno koliko nego kako, zato Isus ovo cijeni. Hvala vam."

Nakon što se fra Marinko zahvalio organizatorima i izvođačima te blagoslovio sve okupljene uslijedio je nastup Davida Parksa iz Irske. Uz nekoliko solo pjesama Parks je sinoć uz Mikija Musu otpjevao i jednu od uspješnica sa prvog albuma zbora „Prijatelji", a nakon ovog dueta nastupila je violinistica Melinda Dumitresku.

Zbor „Prijatelji" pjesmom uveličava mise u župi Krista Kralja u Čitluku, a mladi pjevači i pjevačice iz zbora sinoć su iskoristili prigodu i publici se predstavili s nekoliko pjesama među kojima se našao i par gospel izvedbi koje zbor nije u prilici izvoditi na Misi.

Bend koji nastupa na Mladifestu u Međugorju svojim je nastupom zaključio sinoćnji humanitarni koncert duhovne glazbe. A sav sinoć prikupljeni novac bit će proslijeđen za liječenje maloga Petra Knezovića koji se trenutno nalazi na liječenju u Njemačkoj.

Citluk.ba