FOTO/VIDEO  Tedi Spalato: Hvala Bogu i Međugorju što sam ovdje

Nakon nastupa porazgovarli smo sa Tedijem koji je bio oduševljen nastupom u Međugorju, isto kao što su svi nazočni bili oduševljeni njegovim nastupom.

Evo nakon dugo vremena opet ste u Međugorju, pa kakvi su osjećaji?

Prekrsano se osjećam, nekakosam od samog početka sam u tom duhovnom ozračju zahvaljujući jednim dijelom mojim prijateljima i zahvaljujući onom što jeste Međugorje. Za mene je ovo izuzetno lijep dan i divno večer, jedna nova dimenzija mojih nastupa. Koncept koji je bio meditacija , poezija i glazba se stopilo u jedno, tako da mi je u ovom prostoru koji se intimizirao sa rasvjetom izuzetno drago bilo nastupiti. Energija između nas i publike u duhovnom smislu se jako osjećala. Koristim ovu prigodu da se zahvalim organizatorima i publici koja je doprinijela da profunkcioniram na toj razini koja mi je u ovoj fazi života izazov. Još jednom veliko hvala svima koji su bili, i naravno Bogu i Međugorju što sam danas bio ovdje.

Vaš prijatelj Marin Topić je rekao da je koncert bio izvanredan, a što bi tek bilo da ste imali makar jednu probu uoči koncerta?

To ćemo na slijedećem koncertu napraviti, i imat ćemo nekoliko proba da sve to puno bolje izgleda.

Kakvi su Vam planovi za budućnost, imate li možda u planu neki novi nosač zvuka?

Možda ovdje zajednički napravimo neki nosač zvuka, ali za sada neka to bude naša mala tajna. Što se tiče moga rada sada sam za Olivera Dragojevića napravio tri nove kompozicije za njegov novi album. Spremam i svoj novi album, radim i jedan mjuzikl "Naša bila štorija" o Splitu i Hajduku. Planiram i nove nastupe na kojim ću promovirati nove pjesme i nove tekstove i to je to uglavnom.

Hvala Vam puno na razgovoru.

Hvala Vama i pozdrav cijeloj Hercegovini

Nakon duhovnog dijela Tedi je nazočnoj publici odpjevao nekoliko svojih hitova koje možete poslušati i pogledati u našem video prilogu.

HERCEGOVINA.info