Svjedočanstvo: Međugorje je moj drugi dom

Odlučio sam doći u Međugorje sam i zahvaliti na tome. Nakon toga sam ponovno došao 1988., te je moja žena rekla da joj nije drago da idem tako često jer imamo malu djecu. Deset godina uopće nisam dolazio i 1999. jedan dan mi je samo sinulo kako bi htio doći ponovno. Od tada

dolazim godišnje po dva puta tako da mi je ovo 31. posjet Međugorju. Imam divna iskustva odavde. Razlozi zbog kojih dolazim ovdje su ti što je Međugorje moj drugi dom, ljudi kod kojih odsjedam ovdje su divni, a svaki put kad dođem neopisiv mir se spusti na mene.

Ovdje se osjećam sretno i živo, čak ponekad i više nego kući. Svojim prijateljima neću pričati o tome jer ako ih bude zanimalo sami će pitati, a ako im budem pričao, a njih to ne zanima samo ću ih odbiti. Obično je samo bolje moliti za njih, biti dobar prema njima, prijateljski raspoložen, ali govoriti samo ako me pitaju o tome. Ono što mi je najljepše je da se toliko molitvi odvija na otvorenom, dok moliš šetaš kroz polja i na kraju, najljepše mi je to da centar ovog molitvenog mjesta nije Gospa nego Isus i Crkva. Mislim da i ona to želi i to je prekrasno.

Radio MIR Medugorje