Pred očima prijatelja poginuo 23-godišnjak iz Međugorja

ubojstvo, ubojstvo, pucnjava, ubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, alkohol, džamija, ranjavanje, vatreno oružje, crna kronika, utapanje, sava, ubojstvo, ubojstvo, braća Šimić, samoubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, samoubojstvo, HDZ 1990, crna kronika, pokušaj ubojstva, ubojstvo, ubojstvo, eksploziv, eksplozija, samoubojstvo, Međugorje, oružje, municija, droga, ubojstvo, Brčko, tučnjava, napad, uhićenje, Mostar, mrtvac, crna kronika, Mostar, samostan, časne sestre, Banjaluka, uhićenja, akcija, policija, samoubojstvo, vionica, ubojstvo, klis, samoubojstvo, čatrnja, Metković, prometna nesreća, lov, plin, kamenica, Hasan Sarajlić, samoubojstvo, Posušje, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, Međugorje, prometna nesreća, Međugorje, drvar, samoubojstvo, Usora, prometna nesreća, bulevar, Mostar, zapaljen automobil, tekija, Mostar, pljačka, Bugojno, slavko bašić, Livno, mazda, sjekira, MUP ZHŽ, policija, kontrola, smrt, Tuzla, trovanje, Ljubuški, paljevina, alhotest, Trebinje
Podlegao je na putu do mostarske bolnice. Prema obdukcijskom nalazu kobno je bilo unutarnje krvarenje u trbuhu.

- Imao je višestruki prijelom lijeve noge, vilice, kao i rebara, a teško su stradala i slezena, aorta... Uzeta je i krv radi analize...- nabrajao je u mostarskom mrtvačnici sarajevski sudski vještak dr. Hamza Žujo dežurnoj županijskoj tužiteljici Mirjani Đerić, koja je pokrenula istragu. Tragedija se dogodila nakon što je smrtno stradalog Gorana silovito udario golf četvorka (194-T-091), za čijim upravljačem je bila 33-godišnja Mila Bradvica, inače majka dvoje djece, piše pogled.ba.

Dok se vraćala iz obližnje diskoteke u njezinu društvu se nalazila jetrva, a budući da su osjećale glad, odlučile su prije počinka svratiti u pekarnicu.

- Ne trebam odvjetnika, ja ću reći što je bilo...- govorila je policiji vidno šokirana žena. Tvrdila je da se 7-8 mladića naguravalo pokraj ceste na ne baš preglednoj uzbrdici u Krstini te da je jedan od njih odjednom pao na njezino vjetrobransko staklo dok se kretala brzinom 30 - 40 km/s, barem joj je, kako je govorila, toliko djelovalo jer se malo prije udara okrenula na cestovnom proširenju i pošla svojom desnom kolničkom trakom.

Te njezine tvrdnje je potvrđivala i jetrva. S druge strane, skupina mladića imala je posve oprečnu verziju. Naime, kako su redom navodili u svojim izjavama, oni su u kritičnom trenutku prelazili cestu krećući se od ‘Rupe', kako nazivaju svoje okupljalište u podrumu jedne kuće, te negirali bilo kakvo međusobno naguravanje, ističući tek brzinu auta. Konačno, pokrenuta istraga bi trebala odgonetnuti što se doista dogodilo u ovoj tragičnoj nesreći u kojoj je izgubljen još jedan mladi život.