Nova cesta od Potpolja do Međugorja označena signalizacijom i puštena u promet

cesta, Međugorje, promet, ceste mostar, obustava prometa, Mostar, Čitluk, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na cestama
...jučer od poslijepodnevnih sati ponovno je u funkciji. Protekla dva dana na prometnici je postavljena horizontalna i vertikalna prometna signalizacija, a brzina je ograničena na 50 km/h!

Vrijednost novoizgrađene prometnice iznosi 1,300.000 KM, a novac za njezinu izgradnju zajednički su osigurali općina Čitluk i Ministarstvo prometa i veza iz namjenskih sredstava GSM licenci za 2008. i 2009. Sa sjeverne strane u Potpolju je već izgrađen kružni tok, dok gradnja kružnog toka kod pošte u Međugorju tek predstoji, a što trenutno predstavlja uskoro grlo ove prometnice.

Kako doznajemo, odmah po završetku radova na kružnom toku Tromeđa koji su u punom jeku pristupit će se i gradnji ovog kružnog toka. Naime, to neće biti posljednji koji će se ove godine graditi u Međugorju. Tijekom sanacije regionalne prometnice R425a od Tromeđe do Miletine (pripreme za puštanje u promet autoceste - čvor Zvirovići) biti će izgrađen kružni tok kod Atlasa (skretanje za Čapljinu).

Brotnjo.info