Mjesec ožujak i fenomen Gospinih ukazanja u međugorskoj župi

Gospa Međugorje, tajne, čudo, Međugorje, Međugorje, svjedočanstvo, Gospa Međugorje, poruka, Gospa Međugorje, poruka, Vidjelica Mirjana, Međugorje, Gospa, poruka, Gospa Međugorje, poruka, Međugorje, Gospa Međugorje, Međugorje, vidioci, Međugorje, Gospa Međugorje, poruka, Gospa Međugorje, poruka, Ivan Dragičević, Gospa Međugorje, poruka, Vidjelica Mirjana, Gospa, Ukazanje, Međugorje, Gospa Međugorje, svjedočanstvo, Gospa Međugorje, poruka, Međugorje, Gospa, poruka, Gospa Međugorje, poruka, Jakov Čolo, post, Gospa Međugorje, Međugorje, Gospa, Ukazanje, Gospa Međugorje, suza gospina, Međugorje, Marija Pavlović Lunetti, Gospa Međugorje, poruka, Međugorje, ozdravljenje, svjedočanstvo, Međugorje, obljetnica, Ukazanje, Gospa, Vidjelica Mirjana, poruka, gospina poruka, Međugorje, Gospa, Vidjelica Mirjana, Mirjana Dragičević, Međugorje, Gospa Međugorje, Međugorje, poruka, Međugorje, kraljica mira, Međugorje, ozdravljenja, čudesno ozdravljenje, Gospa Međugorje, Međugorje, bis
upa Medjugorje i nadalje okuplja ljude koji Gospu i Boga traže. Ono što okuplja hodočasnike u međugorskoj župi je dobro znano, a to je obraćenje, molitva, euharistija, ispovijed, klanjanje Presvetom...

Gospa je izabrala župu Međugorje ističu vidioci još s početka ukazanja. A to je po riječima vidjelaca prenijela njima u jednoj od poruka. Još na samom početku ukazanja vidioci su pitali Gospu Kraljicu mira: „Zašto se ukazala baš u međugorskoj župi?". Gospin odgovor bio je kako u ovoj župi ima dosta vjernika i kako je u njoj našla živu vjeru. U poruci od 21.ožujka 1985. Gospa je dodatno pojasnila zašto je izabrala Župu Međugorje: „Draga djeco! Želim vam upućivati poruke i zato vas danas pozivam da proživljavate i prihvatite moje poruke. Draga djeco, volim vas i na poseban sam način izabrala ovu župu, koja mi je milija nego ostale gdje sam rado boravila kad me je Svevišnji slao. Zato vas pozivam - prihvatite me, draga djeco, da bi i vama bilo dobro. Slušajte moje poruke! Hvala vam što ste se odazvali momu pozivu!"

Kada je bio u Međugorju na svom 18. hodočašću poznati mariolog umirovljeni msgr. Matthew George Malnar koji živi u Wisconsinu u SAD-u, koji se više od sedamnaest godina bavi međugorskim ukazanjima tada nam je o Međugorju kazao: „Vraćam se ovdje zbog iskustva vjere. Djeca su pitala Gospu prvih dana zašto si izabrala ovo mjesto. Gospa je rekla zbog velikog broja vjernika u ovoj župi. Ja kao svećenik morao sam doći ovdje to osjetiti, to doživjeti, da bih mogao u duhu svog poslanja raditi. U Međugorje sam prvi put došao 1985. godine. Bio sam u većini Gospinih svetišta po cijelom svijetu, ali je Međugorje drugačije - jedinstveno. Ja vjerujem u Gospina ukazanja u Međugorju. Veoma su važna za vjernike ova Gospina ukazanja. Kad bi svi pratili Gospine poruke, ovaj svijet bi bio promijenjen.

Mislim da je Međugorje blagoslovljeno Gospinim ukazanjima i da je veoma važno. Ukazanja Gospe Kraljice mira u župi Međugorje, koja su započela 1981. kada je o tome izvijestilo šestero djece traju i dan danas.Ovo marijansko svetište koje je postalo jedno od najpoznatijih u svijetu privlači više od milijun hodočasnika svake godine, a do sada je, po nekim procjenama, Međugorje posjetilo više od 35 milijuna hodočasnika.

medjugorje-info.com