Mirjana Dragičević-Soldo: Vidioci nisu najvažniji

No, povlašteni ljudi su svećenici, dodaje vidjelica, koja kaže da je ključ u otvaranju srca. Pripisujući preveliku važnost vidiocima može spriječiti neke ljude da vide da su jednako važni i sami, da imaju mnogo mogućnosti, unatoč tomu što nisu vidioci. Međugorska vidjelica

Mirjana Dragićević-Soldo kaže u nedavnom intervjuu s talijanskim online magazinom Io Acqua e Sapone:

"Ne trebate vidioce, sve što trebate su otvorena srca, jer Blažena Djevica kaže:" Otvorite vaše srce, i ja ću biti s vama". Mi vidioci smo samo sredstvo, mi samo trebamo prenijeti ono što Bog želi reći preko naše Majke, ali vi imate istu važnost, kao apostoli za našu Majku i da nosite to sa sobom u svoje domove i gradove ", kaže Mirjana.

Vidjelica govori da zna dosta primjera, i da ti primjeri ističu važnost otvaranja srca pomoću posta i molitve, i moleći Djevicu Mariju da pomogne.

"Nakon ukazanja svakog drugog u mjesecu, vidim mnoge ljude koji mi dolaze reći da su ozdravili, a oni su došli upoznati ljubav Božju. Ne poznajem te ljude i ne tražim ništa za njih od Gospe, ali su njihova srca otvorena i traže Gospinu pomoć, a Ona se zalaže za njih kod svog Sina. Govorim vam to da shvatite koliko trebate našu Majku"- kaže Mirjana.

"Kad Gospa od nas traži da postimo i molimo krunicu, to nije jer ona treba našu krunicu ili naš post, nego zato što mi to trebamo. Budući da se na taj način naše srce otvara sve više i više, i više vidimo, pa ćemo vidjeti probleme našeg prijatelja koji nosi veliki križ, i vidimo tko treba kruh. "

"Ali to je samo kada je srce otvoreno. Beskorisno je moliti i postiti, ako zatvorite oči kad vidite nekoga tko treba pomoć i ne učinite ništa "- kaže vidjelica.

"Dakle, čak i ako je samo mala, naša molitva je dobra, jer smo na dobrom putu, a Gospa će nam pomoći. Ona otvara svoje srce, Ona nas uči kako moliti jače i sa srcem. Samo trebate zamoliti Djevicu Mariju da vam pomogne. "

"Kako ja to razumijem kroz poruke, ako je netko privilegiran od naše Majke, to su naši svećenici. Ona kaže: "Oni ne trebaju našu osudu, odnosno našu kritiku, već naše molitve i našu ljubav, jer Bog će im suditi za to kakvi su bili kao svećenici, ali On će nama suditi za naše ponašanje prema svećenicima""- kaže ona.

"Žao mi je što vam ne mogu reći više o svemu što Gospa priprema svih ovih godina, ali mogu vam reći jednu stvar: postoji vrijeme u kojem živimo sada, i doći će vrijeme u kojem će se dogoditi trijumf Srca naše Majke. "

"Između ova dva vremena postoji most, a taj most su naši svećenici. To je razlog zašto Gospa toliko inzistira na molitvi za njih, jer taj most mora biti vrlo jak kako bi osigurao da svatko može preći preko njega. Gospa je rekla: "S njima, ja ću pobijediti."

medjugorje-info.com