Međugorje:Otvaranje Vinoteke u Villi Regina

Međugorje:Otvaranje Vinoteke u Villi Regina

Prigodom otvaranja vinoteke kušat će se vrhunska vina Zdjelarović. Prezentaciju Zdjelarević Wine Selection vina osobno će voditi g. Davor Zdjelarević jedan od najvećih vinskih autoriteta Hrvatske.

Vina Zdjelarović

Potaknut dinamičnim razvojem tržišta vina Davor Zdjelarević pokrenuo je jedinstveni projekt prve difuzne vinarije u Hrvatskoj. Tridesetogodišnje iskustvo koje ovaj vinar sakupio tijekom svoga rada, a koji je ujedno i vizionar hrvatske vinske scene, stvorio je sa svojim kolegama seriju vina u čijoj se kruni nalazi Graševina, Chardonnay, Sauvignon blanc, Malvazija, Pošip, Muscat Brutal, Cabernet Sauvignon, Babić i Plavac Mali.

Vinoteke su mjesta aktivnog uživanja u vinu, mjesta za edukaciju i povezivanje ljubitelja dobre kapljice. Vinoteke nude mnogo više od kupnje vina, osluškujući bilo vinoljubaca i nastojeći naći za njih nešto novo, kvalitetno i iznimno.

Dragi prijatelji, ljubitelji i poznavatelji  dobrog vina pozivamo Vas da 18.01. 2017,(srijeda) u 19 sati dođete u Vinoteku  Hotela Villa Regina Međugorje.

HERCEGOVINA.info