Međugorje: Nepokretnom mladiću ispunili san na Veliki petak: Odnijeli ga do vrha brda Križevac!

nepokretan mladić, Brdo Ukazanja, Međugorje
Život je more - naziv je španjolskog filma o potpuno nepokretnom čovjeku kojemu je i jedan centimetar udaljen kao pokretnom svjetlosna godina. On je imao snove koji drugi žive, ali i zbilju koji ostali mogu samo sanjati. Tako je i Tom, nepokretni mladić, jučer ostvario jedan svoj životni san, da se bar jednom nekako popne na vrh međugorskog Križevca, a šestero požrtvovnih mladih župljana mu je u tome i pomoglo, tako što su ga od dna pa sve do vrha ponijeli u nosilima.

A sam presretni Tom (na zajedničkoj fotografiji kod velikog križa na vrhu Križevca u bijeloj majici s naočalama za vid, nap.a.) zabilježio je na svome Facebook profilu:

- Danas sam ispunio san, kako bih bio na vrhu Križevca. Sve do danas je to bio samo san, ali zahvaljujem ovim herojima, jer su moji trenuci sreće na vrhuncu, i san je postao stvarnost! Zahvalan sam svima vama koji su mi pomogli! Hvala.

Objava na Facebooku izazvala je brojne pozitivne komentare:

"Vidio sam, silazeći s brda te hrabre i moćne dečke koji su ga nosili, uz znoj i patnju, da bi se san ispunio. ...dečki slavni uvijek bili".

"Momci stvarno svaka čast i sve pohvale....primjer mladima...radost na vašim licima sve govori...Bog vas blagoslovio", samo su neki od komentara, piše Pogled.ba.