Međugorje: Na Brdu ukazanja našla sam kamen u obliku srca, ozdravila i prohodala

Međugorje, Brdo Ukazanja, čudesno ozdravljenje
...za program radiopostaje "Mir" Međugorje svjedočila o svom ozdravljenju koje se dogodilo prije šest godina. Kako je tom prigodom kazala, bila je dulje vrijeme vezana uz invalidska kolica, a punih je 18 godina hodala uz pomoć štaka.

U lipnju 2010. godine ozdravila je na Brdu ukazanja, kako kaže, po zagovoru Gospe Kraljice Mira i potom potrčala na Podbrdu. Bio je to veliki događaj za nju i njezina muža. Nakon toga je s mužem dva sata molila na Brdu ukazanja pokraj Gospina kipa. Na drugu je obljetnicu svoga ozdravljenja donijela sve svoje nalaze, dijagnoze i drugu medicinsku dokumentaciju te ih predala u Informativni centar "Mir" Međugorje.

Ovoga puta, prilikom ponovnog dolaska, istaknula je: "Nisam znala puno o Međugorju. Čitala sam knjigu o Međugorju koja je slučajno padala s mog ormara. Zbog toga sam je čitala i jako željela doći u Međugorje." Došla je slučajno, sasvim slučajno, u invalidskim kolicima. Neprestano je trpjela velike bolove. Samo putovanje trajalo je 24 sata i nije bilo lako. Odlazak na Brdo ukazanja bio je jako težak za nju, a neki ljudi pokušali su je i odvratiti od toga. Samo penjanje trajalo je nekoliko dugih sati. Znala je da mora ići, da se mora popeti na Podbrdo, kaže Linda koja tvrdi da se na Brdu ukazanja dogodilo čudo kada je ustala iz kolica.

"Moje je stanje bilo takvo da me osamnaest godina moj muž morao odijevati jer ništa nisam mogla učiniti sama.

Dugujem Međugorju i Kraljici Mira svoj život koji je sada posve drugačiji. Kako sama imam iskustvo života u nepodnošljivim bolovima, odlučila sam se posvetiti ljudima koji trpe velike bolove. Vi ste tako blagoslovljeni što možete živjeti u Međugorju.

Kada se vratim u Kanadu, moje srce ostane u Međugorju", ističe Linda Christy.

To je još jedno u nizu čudotvornih izlječenja u Međugorju. A bilo je, prema tvrdnjama hodočasnika, nekoliko stotina. Linda Christy došla je iz Kanade u Međugorje kao teško bolesna žena, a vratila se u Kanadu zdrava. Liječnici su priznali kako je za njih to ozdravljenje neobjašnjivo. Sada se, vidjevši što je život, posvetila ljudima koji pate od velikih bolova i pomaže im. Ovo je samo jedno od ozdravljenja o kojima se dokumenti čuvaju u Informativnom centru "Mir" Međugorje, a koja su predočili hodočasnici iz svih dijelova svijeta.

Vecernji list