Međugorje: Autobus prikliještio dječja kolica

Međugorje: Autobus prikliještio dječja kolica

Prema njezinim riječima, nesreća se dogodila na uskoj cesti ispod Brda ukazanja gdje je vozač autobusa očito pogrešno procijenio širinu ceste te je mislio kako će se moći neometano mimoići s hodočasnicima koji su mu gurajući dječja kolica išli ususret, ali je na kraju prikliještio kolica s djetetom uza zid te ih polomio.

"Sve je to za nas bilo vrlo stresno, čuli su se povici i dječji plač. Srećom, djetetu u kolicima na kraju nije bilo ništa, samo se prepalo. Ovaj vozač autobusa je išao tim putem, to je cesta koja je široka nekih par metara, jedva automobili tuda prolaze, njemu ususret su se pješice spuštali hodočasnici. Bili su tu muškarac i žena s dječjim kolicima, valjda je vozač autobusa mislio da će se moći mimoići s njima, ali nije uspio te je prikliještio dječja kolica uza zid", opisala je naša čitateljica.

Ona kaže kako su, srećom, uspjeli brzo izvući dijete iz kolica te da je ono prošlo neozlijeđeno.

"Srećom, sve se završilo samo s polomljenim dječjim kolicima", rekla je naša čitateljica koja je poslala i fotografije s mjesta nesreće.

"Ne znam tko je tu kriv, možda je ova obitelj Talijana kada je vidjela da im autobus ide ususret trebala prijeći na drugu stranu ceste, možda je vozač autobusa trebao stati dok oni ne prijeđu. Ali on je samo polako išao naprijed. Pitam se zašto je autobusima dopušteno kretati se tom cestom kada i automobili jedva tuda prolaze", zapitala se naša čitateljica. I.H.