MARIJINE RUKE Imamo 500 korisničkih obitelji kojima treba pomoć

Marijine ruke
hercegovina.info

Humanitarna udruga "Marijine ruke" iz Međugorja pomaže siromašnim i potrebitim ljudima i obiteljima diljem Bosne i Hercegovine. Preko 500 obitelji tijekom godine treba njihovu pomoć u hrani, odjeći, lijekovima pa i u čišćenju i rekonstrukciji njihovih domova.

Danas su se oglasili na svom Facebooku i pozvali sve na plemenitu akciju doniranja hrane i ostalih potrepština za život.

"Dragi dobri ljudi, trebamo Vas. Udruga Marijine ruke broji preko 500 korisničkih obitelji kojima treba pomoći. Broj se u ovim čudnim i teškim vremenima stalno povećava, a naši resursi su ograničeni. Svi prolazimo kroz teško razdoblje, nemamo za luksuz, ali imamo za život i hranu svaki dan. S druge strane, puno ljudi ne zna kako će svojim obiteljima osigurati ono osnovno. Vi možete bit oni koji će usrećiti makar jednu obitelj u potrebi. Stoga Vas pozivamo da se priključite plemenitoj akciji doniranja hrane i ostalih životnih potrepština. Pronaći nas možete na adresi: Gospin trg 1 88266 Međugorje, svakim radnim danom od 8:00 do 12:00. Hvala Vam", stoji u obavijesti ove humanitarne udruge.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.