21-godišnji Andrea De Luca čudesno je ozdravio u Međugorju! Na Križevcu je ostavio štake...

Brdo Ukazanja
Brdo Ukazanja

Bolovao je od morbodi perthesa. To je bolest jedrene kosti koja povremeno nestaje, smanjuje se. Kost postaje rupičasta i pomiče se. Imao je Andrea velike bolove. Čak su mu rekli da bi morao tu nogu i odstraniti i nakon nekoliko godina predviđali su mu i invalidska kolica. Kad je ozdravio osjetio je veliku toplinu na bolesnoj nozi. Ozdravljenje se dogodilo u Međugorju 19.rujna 2009. Bio je smješten u jednom pansionu koji je imao Gospin kip. Toplina je bila toliko jaka da mu je pokrila bol.

- U đardinu, s kipa Gospe, s njenog lica pogodila me zraka svjetla. Prepao sam se, pozvao sam roditelje, oni su kao i Manuela vidjeli tu zraku, koja je pogodila u grudi. Prethodnog dana, uz pomoć štaka i mame Patrizie, uz velike muke, ispeo sam se na to brdo gdje se djeci ukazala Gospa.


Andrea se s roditeljima i drugim hodočasnicima vratio kući, u Castelmare, ali je u trenutku izlaska iz autobusa, kad su mu pripremali invalidska kolica, osjetio da može hodati. I tako je krenuo…

Šef ortopedske klinike u Napulju, Anastasio Tricarico, bio je upoznat sa stanjem mladića, proveo je nova ispitivanja, vrlo detaljna, sa snimcima i utvrdio da je došlo do "neobjašnjivog ozdravljenja“, nije bilo ni traga propadanju kuka, niti bilo kakvog oštećenja.

- Jedino objašnjenje ozdravljenja je čudo Gospe od Međugorja, jer Andreina mama i tete usrdno su molile za ozdravljenje, a kulminacija se dogodila baš kad je posjetio svetište – objasnio je Brosio.

medjugorje-info.com