Međugorje - zimska oaza za nogometne klubove iz regije

Standardni gosti dobro uređenih terena Sport centra, nogometaši Dinama, i ove će zime obradovati svoje brojne navijače u Hercegovini, piše Dnevni list.

Trener Krunoslav Jurčić, podrijetlom iz Gruda, svoje će Modre u Međugorje dovesti u razdoblju od 18. do 26. ili 27. siječnja, dakle u Hercegovini bi trebali biti u ponedjeljak, nakon čega će u četvrtak biti gosti Zrinjskog s kojim će u Mostaru odigrati pripremni susret.

Fanovi hrvatskog prvaka svoje će ljubimce moći vidjeti i kroz još nekoliko utakmica, jer će 23. i 24. siječnja, dakle sljedećeg vikenda, Modri biti sudionici Memorijala Andrije Ankovića.

Uzorak Slike

Neće Dinamo biti jedini stanovnik Međugorja u ovom razdoblju. Osijek, čije se igrače u petak navečer moglo vidjeti u skupnom noćnom izlasku u Mostaru, također je tu, a hercegovačke pripreme odradit će i Lokomotiva, Cibalia te niželigaši Lučko i HAŠK.

Od naših klubova bit će tu Željezničar, a ove zime pojavili su se i Mađari - pretposljednja momčad prve lige Diosgyori VTK (DVTK), koja će prijateljski susret odigrati s jesenskim prvacima Premier lige Širokim Brijegom, prije toga i s mostarskim Zrinjskim.

Bio je tu i albanski Flamurtari, koji je odmjerio snage s Veležom, svako malo gost je i neka od reprezentativnih vrsta bh. nogometa.

brotnjo.info