Investicija ljubuške tvrtke Mucić & Co: Katarina, prvi hotel na dugopoljskom kamenjaru

Ljubuški

Prvi dugopoljski hotel “Katarina” u petak je svečano otvorio svoja vrata gostima. Ovaj hotel s četiri zvjezdice ima 74 smještajne jedinice i 170 postelja, kao i veliku konferencijsku dvoranu, restoran, noćni bar te suvremeni wellness-centar.
Sve sobe su opremljene stilskim namještajem, a hotel je izgrađen od bračkog i hercegovačkog kamena.

- Projekt hotela “Katarina” počeo je prije više od šest godina. U tom trenutku se ovdje nalazio običan dalmatinski kamenjar i nije bilo gotovo ništa od ovih objekata koje danas vidimo tu. Mi smo se ipak upustili u tu investiciju i sad otvaramo hotel koji će svakom gostu pružiti visoku kvalitetu usluge – kazao je Tonči Gabrić, izvršni direktor tvrtke “Mucić & Co.”, odnosno vlasnika hotela.
Katarina Mucić i Zlatko Ževrnja presjecaju vrpcu

Na čelu tvrtke je Stanislav Mucić, inače i predsjednik Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine. Na otvaranju je bio nazočan i Zlatko Ževrnja, načelnik Dugopolja, dožupan Vicko Haladić i Borjana Krišto, predsjednica Federacije Bosne i Hercegovine, koja je naglasila da je otvaranje ovog hotela veliki doprinos razvoju i jačanju poslovne zone u Dugopolju.

Nakon svečanog rezanja vrpce i razgledavanja hotela, gosti su se nastavili zabavljati na svečanom domjenku u restoranu hotela.

Hotel Katarina je novoizgrađeni hotel sa 74 smještajne jedinice i 170 ležaja, kategorije 4 zvjezdice koji se nalazi u Dugopolju na izlazu autoputa za Split. Prvi je hotel na području Dugopolja te zbog izuzetno dobrog položaja garantira brzu povezanost s gradom Splitom i brzorastućom poslovnom zonom Dugopolje.

Smještaj u hotelu Katarina pruža luksuz i udobnost te tako predstavlja idealnu kombinaciju za poslovne goste ali i one koje traže odmor i opuštanje. Naše elegantne i multifunkcionalne dvorane idealno su mjesto za Vaše konferencije, sastanke ili događanja.

Vaše slobodno vrijeme možete provesti u wellnessu hotela sa unutarnjim grijanim bazenom, privatnim jacuzzijem i saunom, prostorijama za masažu i fitness.

Restoran i barovi hotela ističu se svojom ugodnošću, visokim standardima usluge a zadovoljiti će raznolike potrebe korisnika hotelske usluge. Moderno uređeni à la carte restaurant s radnim vremenom od 12.00 do 23.00 sata svakog dana nudi Vam najbolji  izbor hrvatskih specijaliteta – art cuisine, jedinstvenom flambiranju i spremanju jela pred gostima, bogatom vinotekom, šarmantnim osobljem i pogledom na dinamični grad.

Veliki parking i garaža na raspolaganju su gostima hotela. Svojim vrlo prepoznatljivim izgledom hotel Katarina zasigurno će postati centar poslovnih i društvenih zbivanja kako same zone tako i šire okolice.

Slobodna Dalmacija | hotelkatarina.hr