I peti slučaj samoubojstva u ovoj godini

preljub, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, prometna nesreća, Sarajevo, samoubojstvo, bjeljina, kalesija, pljačka, Ljubuški, prometna nesreća, Mostar, grom, ubojstvo, savo milošević, Bijeljina, pljačka, Sarajevo, uhićenje, Tomislavgrad, pljačka, ubojstvo, Tomislavgrad, bomba, cajke, Hercegovina, hrp, Mostar, požar, automobil, eksplozija, Sarajevo, Mostar, paljevina, zapaljena vozila, Livno, samoubojstvo, puška, pljačka, Tomislavgrad, struja, strujni udar, odzak, Travnik, pucnjava, faruk balijagić, Tuzla, Ljubuški, samoubojstvo, Livno, pljačka, kladionica, samoubojstvo, sokolac, dječak, Srbija, prometna nesreća, prometna nesreća, Široki Brijeg, ante naletilić, samoubojstvo, Kiseljak, pljačka, Mostar, trgovina, heroin, šverc, suđenje, nova bila, ubojstvo, pucnjava, Široki Brijeg, policija, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, pogibija, glamoč, pogibija, minsko polje, pogiija, bračno putovanje, prometna nesreća, Stolac, traktor, prometna nesreća, pogibija, Orašje, samoubojst
I peti slučaj samoubojstva u ovoj godini dogodio se na području Herceg- bosanske županije.
Kako doznaje Pogled.ba, ovog puta u susjedov bunar je skočio i utopio se Drago L. (46) iz kupreškog sela Donje Ravno. U vodi je zatečen jutros pa se tek pretpostavlja da je očajni čin počinio tijekom noći. Nesretni čovjek je živio s bratom, a u oproštajnom pismu je naveo, što je i ranije spominjao, da boluje od karcinoma. Naime, unatoč uvjeravanjima o nepostajanju teške bolesti, on je očito u to čvrsto vjerovao.
Kako smo pisali, prije nešto više od mjesec dana, 8. ožujka, nakon tri godine od vješanja mlađeg brata, i 62- godišnji Vujko M. iz kupreškog sela Donje Vukovsko se odlučio na ovaj očajni čin.
On je pronađen obješen u jednoj od soba u kući. Unazad tri godine, 24. ožujka 2014., njegov četiri godina mlađi brat se objesio u napuštenoj sušnici pored obiteljskog doma.
Inače, zabrinjavajuća je činjenica što je ovo već peti slučaj samoubojstva u 117 dana od početka godine na području ove županije, i to po dva u Livnu i Kupresu te jedan u Bosanskom Grahovu. Troje ih se utopilo, u bunaru i jezeru, a dvoje objesilo. Lani je u istoj županiji u cijeloj godini evidentirano ukupno osam suicida.