FOTO  I Bijakovići će dobiti dvoranu prije Mostara

Bijakovići, sportska dvorana
hercegovina.info

Nastavila se izgradnja sportske dvorane uz OŠ Bijakovići u Bijakovićima. Radove je na neko vrijeme zaustavila situacija s pandemijom, no radnici su ovih dana ponovno na gradilištu kako bi uspjeli ispoštovati sve rokove.

"Radovi su u tijeku. Malo nas je zaustavila cijela ova situacija s pandemijom koronavirusa. No, evo ovih dana se nastavlja raditi punom parom tamo gdje se stalo, kaže za hercegovina.info ravnatelj OŠ Bijakovići Ivan Ostojić.

Koji je rok za izgradnju?

"Prvu fazu planiramo završiti do kraja ove godine znači zidanje, pokrivanje i zatvaranje samog objekta. Moram kazati da se uz dvoranu radi i nadogradnja nekoliko učionica koje su nam potrebne. Ne znam hoćemo li probiti rok ove kalendarske godine zbog ovoga što nas je sve skupa zadesilo, no bitno je da se konačno krenulo u realizaciju i da ćemo uskoro imati jednu lijepu dvoranu", kaže Ostojić te dodaje.

"Ova dvorana planira se odavno. Bilo je nekih projekata koji nisu prošli. Onda se jedno vrijeme pričalo o izgradnji nove škole i tako su godine prolazile. No, napokon sve ide svojim tijekom na radost svih nas", rekao je u razgovoru za hercegovina.info ravnatelj OŠ Bijakovići Ivan Ostojić.

Slobodni smo reći kako se o izgradnji dvorane u Bijakovićima pričalo i prije dvadesetak godina. Baš kao i o onoj u Mostaru.

No, čini se da će i malo selo Bijakovići dobiti dvoranu prije Mostara. Ruku na srce radi se o školskoj dvorani. No, tko zna možda iz nje izađe neki novi Čilić, Šego, Stipanović ili Dodig, koji su ovu školu kao djeca i pohađali.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.