HUMANITARNA UDRUGA FRA MLADEN HRKAĆ Otvorene prijave za volontersku nagradu „Gordana Jelić“

HUMH Gordana Jelić
HUMH

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ je objavila Javni poziv za prijavu kandidata za godišnju volontersku nagradu „Gordana Jelić“ za 2023. godinu.

Udruga poziva sve pravne i fizičke osobe iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine da podnesu prijave s prijedlozima kandidata ili kandidatkinja iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine koji su u proteklih 12 mjeseci spremno i nesebično darivali svoje vrijeme, znanje i vještine za dobrobit najranjivijih članova društva.

HUMH Gordana Jelić

 
Detaljnije informacije o pravilima i proceduri prijave kandidata, kao i obrazac za prijavu kandidata, pronađite na službenoj stranici Udruge https://www.pomozimozajedno.com/natjecaji  te stranici Lokalnog volonterskog centra Udruge „Pomozimo zajedno“ https://pomozimozajedno.hr/volontiranje/volonterska-nagrada-gordana-jelic/

Rok za podnošenje prijava je petak, 1. prosinca, 2023. godine.
Imena najboljeg volontera/volonterke u Republici Hrvatskoj i najboljeg volontera/volonterke u Bosni i Hercegovini za 2023. godinu bit će obavljena u utorak, 5. prosinca, na Međunarodni dan volontera.

HUMH Gordana Jelić

Volonterska nagrada „Gordana Jelić“ se dodjeljuje već šestu godinu za redom s ciljem podizanja svijesti o značenju i vrijednosti volontiranja kao dobrovoljne aktivnosti koja pozitivno utječe na kvalitetu života pojedinca i zajednice u cijelosti, ali i na osobni i profesionalni razvoj volontera. 
Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ osnivač je Lokalnog volonterskog centra „Pomozimo zajedno“, a aktivnost izrade i dodjele nagrade provodi se u sklopu istoimenog projekta kojeg sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske.