ČITLUK Izabrano vodstvo Udruge Susret

udruga susret, Čitluk
Događajnica

U prostorijama Edukacijsko-rehabilitacijskog centra “Sveti Josip Radnik” u Potpolju održana Skupština Udruge roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama “Susret”. Riječ je o redovitom godišnjem zasjedanju, koje je pored izvještajnog imalo i izborni karakter.

Skupštinom je predsjedavala gospođa Jasminka Vasilj, dosadašnja predsjednica Udruge “Susret”. Gospođa Vasilj je nazočnim članovima prezentirala Izvješće o radu Udruge za 2021. godinu te se zahvalila svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli rezultatima Udruge.

Nakon usvajanja prezentiranog izvješća članovi Udruge su, iz razloga isteka mandata dosadašnjem vodstvu, izabrali novo rukovodstvo Udruge “Susret” za predstojeće četverogodišnje razdoblje.

Za predsjednicu Udruge “Susret” izabrana je Dragica Jerkić iz Blizanaca, a za zamjenika predsjednika Ivo Bevanda iz Čitluka. Gospođa Jerkić i gospodin Bevanda su se zahvalili na ukazanom povjerenju te su nazočne upoznali sa glavnim smjernicama i planovima u rukovođenju Udrugom u predstojećem razdoblju. Također, zahvalili su se gospođi Vasilj na dugogodišnjem kvalitetnom i uspješnom vođenju Udruge.

Uz novu predsjednicu i zamjenika predsjednika izabran je i novi saziv Upravnog vijeća, koje broji sedam članova. Za članove su izabrani: fra Miro Šego, Niko Odak, Slaven Pehar, Ana Glamuzina, Andrijana Musa, Mirjana Šaravanja i Slavica Markota.

Usvojen je i novi statut Udruge “Susret” iz razloga promjene adrese sjedišta Udruge i pojednostavljenja određenih proceduralnih pitanja.