U petak će biti održana humanitarna večer pod nazivom '' Neka Božić bude svima '''

Kraljica Katarina Kosača '' i Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Čapljina. Večer će službeno biti otvorena u 19 sati, a na njoj će biti pozvani svi čapljinski gospodarstvenici.

Cilj ove donatorske večeri je prikupljanje novčanih sredstava, koja će biti iskorištena u predbožićnim humanitarnim akcijama pod nazivom '' Neka Božić bude svima ''.

Naime, približavanjem Božićnih blagdana pojavljuje se potreba da se svi skupa sjetimo najugroženijih kategorija stanovništva našega grada i općine, te tim ljudima približimo osjećaj topline, brižnosti i sreće, koje osjećamo uoči blagdana Kristova rođenja.

Simboličnim prilozima i Vi možete umnogome doprinijeti da se naši susjedi, sugrađani i sumještani, pomalo zaboravljeni od ostatka svijeta, u nadolazeće dane, koji simboliziraju život i privrženost obitelji, ponovno osjećaju sretnima, na radost svih nas.

Način na koji možete dati potporu ralizaciji ove ideje je da na samoj donatorskoj večeri, na prigodan način, date svoj doprinos ili da isti uplatite i prije same večere na žiro račun HDZ BiH Čapljina, broj 3381102200242966, koji se vodi kod UniCredit Bank d.d. Mostar, poslovnica Čapljina, s naznakom: za akciju '' Neka Božić bude svima ''.

Donatorska večer bit će popraćena bogatim zabavnim programom, a ono što nam svima treba biti misao vodilja je: Darujmo samo mali dio sebe i zajedno učinimo neka Božić bude svima.

Radujemo se susretu s Vama, a ovu prigodu koristimo i da vam zaželimo čestit i blagoslovljen Božić, a u 2010 godini obilje zdravlja, sreće i uspjeha na poslovnom i privatnom planu.

OO Zajednice Žena HDZ BiH '' Kraljica Katarina Kosača