PROGNOZA U ponedjeljak kiša, a od utorka slijedi stabilnije vrijeme

Kiša kišobran Stari grad
Hercegovina.info

U ponedjeljak 28.9., očekuje se pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima kiša pljuskovi i grmljavina očekuju se u većini područja. Prijepodne padaline uglavnom u Hercegovini, a poslijepodne ili u večernjim satima u većini područja. Obilnije padaline se očekuju u Hercegovini, gdje je očekivana količina padalina između 40 i 60 l/m2. Vjetar umjeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 11 do 18, na jugu do 21, a dnevna od 17 do 23 °C.

U utorak 29. rujna, očekuje se pretežno oblačno vrijeme. U drugom dijelu dana smanjenje naoblake na sjeveru i sjeverozapadu Bosne. Prijepodne kiša se očekuje u Hercegovini, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Poslijepodne u Bosni su mogući lokalni pljuskovi. Jutarnja temperatura od devet do 14, na jugu do 19, a dnevna od 15 do 21, na jugu do 23 °C.

U srijedu 30. rujna, u većem dijelu zemlje prevladavat će sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U Bosni po kotlinama magla i niska naoblaka. Jutarnja temperatura od pet do 11, na jugu do 15, a dnevna od 16 do 22, na jugu do 24 °C.

U četvrtak 1. listopada, bit će sunčnano uz umjerenu oblačnost. U Bosni po kotlinama magla i niska naoblaka. Jutarnja temperatura od sedam do 13, na jugu do 16, a dnevna od 18 do 24 °C, navedeno je u prognozi meteorološkog zavoda FBiH.