FOTO  Prvi dan Sajma Good life izlagačima, predavanjima, radionicama i vježbom privukao posjetitelje

Vidi originalni članak

... života Good life, u dvorani Queen na 6. katu Mepas Malla od 10 do 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Htjeli smo uraditi nešto sasvim drukčije. Otud se javila ideja za ovaj sajam. Htjeli smo ići u smjeru zdravog načina življenja i ponuditi našim građanima neki event. Mislim da smo za prvi sajam prikupili dosta dobrih izlagača i suradnika s kojima ćemo nastaviti suradnju za iduće sajmove, budući da planiramo Good life pretvoriti u tradiciju", kazala je, u ime organizatora, Mirela Bunoza Šarac.

U izlagačkom dijelu šarolika je paleta ponuđenoga od zdravih namirnica, prirodne kozmetike, medicinskih i estetskih tretmana, destilacije vode te sigurnost doma. Izlagačke prate edukativni sadržaji.

Kronološki, prvi dan sajma počeli smo vježbom, na platou Mepas Mall-a, s fitnes instruktoricom i poznatom tv voditeljicom Renatom Sopek.
„Tjelovježba i prehrana moraju biti balansirane i ne mogu ići jedno bez drugog. Kada želite korigirati prehranu, morate se posavjetovati sa stručnom osobom. Nisam pobornik nikakvih dijeta i mislim da štetno utječu na organizam" kazala je Sopek te dodala: „Vječna mladost je u glavi. Protiv prirodnih procesa ne možete ići, ali zdravim životom i tjelovježbom možete postići da se čak i u 70-im osjećate odlično".

Tijekom dana, održana su i dva predavanja. Šibenčanka s geteborškom diplomom, udana za Mostarca, poznatija kao nutricionistkinja Anita Šupe izlagala je o povratku prirodnoj zdravoj prehrani te predstavila revolucionarni PALEO LCHF način života. Njene knjige prodavane su po promotivnim cijenama.

Online izdanjima knjiga počašćeni su i posjetitelji predavanja Kristine Ercegović, jedne od najpoznatijih hrvatskih poduzetnica. Od nje se doznalo Kako započeti i izgraditi vlastiti biznis, a da pritom ne izgorimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sponzor sajma Good life, Poliklinika Musa u suradnji s CURAPROX-om BH priredila je radionicu o temi „Kako liječiti i spriječiti krvarenje desni" s demonstracijom pravilnog održavanja oralne higijene, uz podjelu poklona posjetiteljima.

Sutra nas očekuje Kulinarski show s masterchefom Ivanom Pažaninom powered by dm od 11 do 14 sati. Iza toga, od 14 sati savjetovanje u organizaciji Dermameda o njezi lica i tijela te dostupnim mogućnostima pomlađivanja. Iz Zavoda za javno zdravstvo FBiH dolazi nam dr. Aida Ramić Čatak, koja će od 16 sati govoriti o Značaju prostora bez duhanskog dima - (č)istog zraka za sve.

Izlagači su za posjetitelje priredili brojne pogodnosti i popuste.

Ulaz na sajam i sva sajamska događanja je besplatan!

Vezani članci