Sajam Good life: Dva dana s Goranom Milićem

Sajam Good life: Dva dana s Goranom Milićem

Serijalom putopisa vratio se na male ekrane. Nastali su u vrijeme kada je već osam godina umirovljenik – Goran Milić. Dugogodišnji novinar, urednik i direktor brojnih medijskih kuća, jedan od najpoznatijih medijskih djelatnika u regiji dolazi u Mostar. Svoje iskustvo rado će podijeliti s posjetiteljima Sajma za poboljšanje kvalitete života Good life.

Dok planira napisati knjigu o svojim putovanjima, na kojima je 80 puta obišao zemaljsku kuglu, Milić nas je ponovo doveo pred male ekrane na kojima možemo pratiti njegov novi serijal s Kube. A video projekcije reportaža s nekih od najvažnijih Milićevih putovanja, u koje je utkao i svoju osobnost, bit će prikazane na mostarskom Good life-u, na kojemu će kao gost održati dva predavanja. Jedno je o putopisno-dokumentarnim emisijama. Ta vrsta novinarstva jedan je od najljepših oblika izražavanja i prenošenja informacija publici, slaže se njihov autor.

Predavanja će biti interaktivnog karaktera, a posjetitelji će imati priliku, iz prve ruke, čuti najuzbudljivije priče s Milićevih pustolovina te bogatog novinarskog života. Drugo će biti o medijima u današnjem svijetu i u našem bliskom okruženju.

„Što su donijele nove tehnologije? Apsolutna demokratizacija (po cijenu zloporaba) preko društvenih mreža. Početnik amater može preko noći imati veću čitanost nego iskusni, školovani novinar“, zaključuje Milić.

Subotnje druženje s Goranom Milićem bit će priređeno na glavnoj pozornici Sajma, smještenoj na platou Mepas Mall-a, u 18.30 sati, a u nedjelju, 6.10.2019. od 12.30 sati, na istom mjestu, više ćete doznati o medijima i novim tehnologijama.