m:tel organizuje Traffic Racer Sony takmičenje ,,Gas do daske’’

Vidi originalni članak
Ljubitelji Sony telefona i igrica o automobilskim trkama imaće priliku da se dobro zabave u četiri grada u BiH, pokažu takmičarski duh, ali i da osvoje vrijedne nagrade.

Traffic Racer je Android igrica posvećena automobilskim trkama. Zasniva se na jednostavnom principu u kome je potrebno da igrač da pritisne gas i kočnicu, ali da izbjegava prepreke i druge automobile na putu.

Zainteresovani učesnici mogu da se prijave na turnir putem aplikacije na zvaničnoj m:tel facebook stranici facebook.com/mtelbih, a pobjednik iz svakog grada stiče pravo učešća u velikom finalu, gdje je prva nagrada odlični Sony Xperia E1 pametni telefon. Drugoplasirani takmičar osvojiće Sony wireless slušalice: Sony RF-811, a za treće mjesto tu su Sony slušalice MDR ZX100.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi prijavljeni takmičari imaće priliku da odigraju jednu partiju Traffic Racer Android igrice na Sony Xperia E1 telefonu. Oni koji u prvom krugu postignu najbolje rezultate prelaze u naredni krug, i tako redom. Takmičar koji u posljednjem krugu bude osvojio najveći broj bodova, biće pobjednik u svom gradu i tako se direktno plasirati u finale.

Turniri će biti održani u sljedećim gradovima i terminima sa počekom u 14.00 časova:

Ponedjeljak, 27.10. - Banjaluka (Tržni Centar Banja Luka (bivši Mercator), Aleja Svetog Save 69)

Utorak, 28.10. - Tuzla (Mercator centar)

Srijeda, 30.10. - Bijeljina (robna kuća Emporium)

Subota, 1.11. - Doboj (Tržni Centar Bingo)

A, veliko finale u kome će učestvovati pobjednici iz četiri grada, biće održano u srijedu, 5. novembra, u Banjaluci, sa početkom u 14.00 časova.

Sony team pobrinuće se da fotografijom i videom zabilježi važne trenutke svakog turnira kako nijedna pobjeda ne bi prošla nezapaženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijavite se i neka zabava počne!

 

m:tel - imate prijatelje!

sponzorirani članak

Vezani članci