m:tel organizuje Traffic Racer Sony takmičenje ,,Gas do daske’’

m:tel organizuje Traffic Racer Sony takmičenje ,,Gas do daske’’
Ljubitelji Sony telefona i igrica o automobilskim trkama imaće priliku da se dobro zabave u četiri grada u BiH, pokažu takmičarski duh, ali i da osvoje vrijedne nagrade.

Traffic Racer je Android igrica posvećena automobilskim trkama. Zasniva se na jednostavnom principu u kome je potrebno da igrač da pritisne gas i kočnicu, ali da izbjegava prepreke i druge automobile na putu.

Zainteresovani učesnici mogu da se prijave na turnir putem aplikacije na zvaničnoj m:tel facebook stranici facebook.com/mtelbih, a pobjednik iz svakog grada stiče pravo učešća u velikom finalu, gdje je prva nagrada odlični Sony Xperia E1 pametni telefon. Drugoplasirani takmičar osvojiće Sony wireless slušalice: Sony RF-811, a za treće mjesto tu su Sony slušalice MDR ZX100.

Svi prijavljeni takmičari imaće priliku da odigraju jednu partiju Traffic Racer Android igrice na Sony Xperia E1 telefonu. Oni koji u prvom krugu postignu najbolje rezultate prelaze u naredni krug, i tako redom. Takmičar koji u posljednjem krugu bude osvojio najveći broj bodova, biće pobjednik u svom gradu i tako se direktno plasirati u finale.

Turniri će biti održani u sljedećim gradovima i terminima sa počekom u 14.00 časova:

Ponedjeljak, 27.10. - Banjaluka (Tržni Centar Banja Luka (bivši Mercator), Aleja Svetog Save 69)

Utorak, 28.10. - Tuzla (Mercator centar)

Srijeda, 30.10. - Bijeljina (robna kuća Emporium)

Subota, 1.11. - Doboj (Tržni Centar Bingo)

A, veliko finale u kome će učestvovati pobjednici iz četiri grada, biće održano u srijedu, 5. novembra, u Banjaluci, sa početkom u 14.00 časova.

Sony team pobrinuće se da fotografijom i videom zabilježi važne trenutke svakog turnira kako nijedna pobjeda ne bi prošla nezapaženo.

Prijavite se i neka zabava počne!

 

m:tel - imate prijatelje!

sponzorirani članak