LOVA DO KROVA Zrinjski bi mogao dobiti ogroman novac kao nijedan klub do sad u ligi

Velež Zrinjski
Hercegovina.info

Premijerligaše na kraju sezone očekuje znatno veća financijska nagrada u odnosu na posljednje sezone. 

Izvršni odbor NFSBiH na posljednjoj sjenici održanoj u Sarajevu usvojio je odluku o raspodjeli novca iz ugovora s generalnim sponzorom Premijer lige.

Tako će 12 sudionika raspodjeliti 2,5 milijuna markaa i to na osnovu pozicija na kraju sezone. Najviše će pripasti prvaku, a najmanje klubovima koji napuštaju natjecanje.

"Izvršni odbor je usvojio Odluku o raspodjeli sredstava iz marketinškog ugovora s firmom m:tel. Sva sredstva iz ovog programa u visini od oko 2,5 milijuna marka će biti raspoređena klubovima natjecateljima m:tel Premijer lige BiH u skladu sa sportskim rezultatom na kraju natjecateljske sezone", naveli su, prenosi sportsport.ba.

Istaknuto je da su, zahvaljujući generalnom sponzoru m:tel-u, sredstva koja klubovi dobivaju preko tri puta veća nego prethodnih godina, što će značajno pomoći financijskoj stabilnosti klubova.

Uprava, ali i navijači mostarskog Zrinjskog imaju velike razloge za slavlje. Plemići su trenutačno lider na tablici s velikom prednosti ispred svih ostalih konkurenata, po mnogima igraju najljepši nogomet u ligi te ih mnogi vide kao glavne favorite za osvajanje titule na kraju sezone što bi im prema navedenom osiguralo lijepu financijsku injekciju.