Vojni pilot otkrio tajnu koju je čuvao 40 godina

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
'Oko 9 sati uvečer letjeli smo na visini od oko 10 kilometara. Odjednom sam s desne strane svoje letjelice primijetio crveni objekt koji je isijavao svjetlost. Odmah sam znao da nije riječ o svjetlosti kakvu proizvode naši avioni, ali svejedno sam provjerio s kontrolom leta', prenosi The Huffington Post.

Neobični, okrugli objekt vidjeli su i ostali članovi posade, no kontrola leta nije vidjela nikakav objekt na radaru. Ipak, rekli su Jividenu da istraži o čemu se radi tj. da krene prema neobičnoj letjelici i vidi kako će reagirati.

Pokazalo se da je NLO okretniji i brži od vojnog aviona pa je nastavio kružiti oko njega i zbunjivati posadu. S obzirom da nije bilo drugih načina da utvrdi o čemu je zapravo riječ, vješti pilot se odlučio spustiti ispod objekta kako bi ga mogao promotriti u kontrastu s crnim nebom u pozadini i utvrditi je li riječ o čvrstom objektu.

Susret koji je trajao oko pet minuta naglo je prekinut kada se objekt vinuo u atmosferu i nestao. Po slijetanju, članovi posada prijavili su neobični susret, no nikada nisu saznali sa čime su se zapravo susreli. Njihova je neobična avantura proglašena vojnom tajnom pa javnost ima priliku saznati za ovaj slučaj tek 40 godina nakon što se odigrao.

Izvor: Hot.hr

Vezani članci