Prestižno međunarodno priznanje rukovoditelju Korporativnih komunikacija Aluminija Darku Juki

Vidi originalni članak
... Korporativnih komunikacija Aluminija d.d. Mostar i Galerije Aluminij Darku Juki prestižno priznanje PRO.PR Award zbog osobitoga doprinosa razvitku odnosa s javnošću.

- Zahvaljujući svojemu bogatom znanju, trudu i zalaganju, uspješno ste implementirali odnose s javnošću u rad jedne od najuspješnijih bosanskohercegovačkih tvrtki i tako dokazali da je uloga ove profesije neophodna za uspješno upravljanje tvrtkom koja je ujedno pokretačem i snagom gospodarstva cijele zemlje - stoji u obrazloženju Odluke o dodjeli priznanja, koje potpisuje Danijel Koletić, predsjednik Organizacijskoga vijeća PRO.PR konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznanje će biti uručeno krajem mjeseca travnja 2015. godine, na završnoj svečanosti održavanja 13. PRO.PR konferencije, u Malinskoj, na otoku Krku (Republika Hrvatska), a riječ je o najvećoj konferenciji za komunikacijski menadžment na ozemlju Jugoistočne Europe, koja okuplja više od 180 komunikacijskih stručnjaka iz svijeta.

Konferenciju je 2003. pokrenula Agencija za komunikacijski menadžment iz Zagreba Apriori komunikacije, a spomenutu nagradu dodjeljuju od 2012. godine. Neki od ranijih dobitnika su: Alex Aiken (Vlada Ujedinjenoga Kraljevstva), Richard Linning (IPRA), Don W. Stacks (Sveučilište u Miamiju), Cathie Burton (OSCE), Andrey Barannikov (SPN Ogilvy Rusija), Zoran Tomić (Sveučilište u Mostaru), Božo Skoko (Sveučilište u Zagrebu), Dejan Verčić (Sveučilište u Ljubljani)...

- S osobitim zadovoljstvom primam ovu vijest, svjestan međunarodnoga ugleda koji PRO.PR konferencija uživa. Na tomu tragu, s radošću prihvaćam nagradu, cijeneći prepoznavanje mojega rada, jednako kao i razvitka ovoga segmenta djelovanja Aluminija d.d. Mostar koji je, nedvojbeno, jednom od najosvještenijih tvrtki u širemu okružju, kada je riječ o društveno odgovornomu poslovanju i ulaganju u razvitak komunikacijske struke - izjavio je Darko Juka.

Inače, Juka je rođen 1981. godine u Mostaru, gdje je diplomirao novinarstvo, a trenutačno piše završni rad na poslijediplomskomu studiju Diplomacije i diplomatskoga komuniciranja pri Filozofskomu fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Tijekom desetogodišnje novinarske karijere, radio je za brojne hrvatske tiskovine i elektronske medije. Također, ostavio je traga i u književnosti, objavivši dvije knjige pjesama (Sjetni tragovi i Usud tišine), a autorom je i stručne knjige Priručnik za novinske novinare. U Aluminiju radi od 2009. godine, uspješno unapređujući odnose s javnošću, posebice na području društveno-odgovornoga poslovanja tvornice. Njegov osobni razvitak slijedi i profesionalni rast odnosno napredovanje od mjesta referenta za odnose s javnošću, preko predstojnika Ureda za odnose s javnošću, do rukovoditelja Korporativnih komunikacija i Galerije Aluminij.

Vezani članci