Počela nagradna igra UniCredit Bank

Vidi originalni članak

·         UniCredit Bank je u suradnji sa Visa Int. pokrenula nagradnu igru pod nazivom ˝Plaćajte Visa karticama UniCredit Bank i osvojite nagradno putovanje u oazu pustinje Dubai˝

Tekst se nastavlja ispod oglasa

·         Glavna nagrada je egzotično putovanje u oazu pustinje Dubai, a dodatno je obezbijeđeno još 40 nagrada koje su obezbijedili: CM Cosmetic Market, Tuš supermarket i JYSK maloprodajni lanac opreme za dom

·         Za svako plaćanje VISA karticama UniCredit Bank osigurani su popusti na prodajni asortiman ekskluzivnih partnera CM Cosmetic Market, Tuš supermarket i JYSK maloprodajni lanac opreme za dom

UniCredit Bank je u suradnji sa Visa Int. pokrenula nagradnu igru pod nazivom ˝Plaćajte Visa karticama UniCredit Bank i osvojite nagradno putovanje u oazu pustinje Dubai˝ za sve fizičke osobe - korisnike Visa Electron, Visa Classic, Visa revolving i Zlatne Visa kartice UniCredit Bank. Nagradna igra traje u periodu od 01.04.2013. do 31.05.2013. godine u Federaciji Bosne i Hercegovine, te od 01.04.2013. do 30.04.2013. u Republici Srpskoj.

visa_nagradna_igra.jpg

Za najsretnijeg korisnika Visa kartice UniCredit Bank osigurana je veoma atraktivna glavna nagrada - Putovanje za dvije osobe u pustinjsku oazu Dubai, koja uključuje avionski prijevoz, hotelski smještaj (6 noći, 7 dana), te dnevni iznos za trošenje na Visa potrošačkoj kartici.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi oni koji ne budu nagrađeni atraktivnim putovanjem, uz malo sreće, mogu osvojiti jednu od 40 dodatnih vrijednih nagrada: 100,00 KM na Visa potrošačkoj kartici UniCredit Bank ili poklon pakete u vrijednosti od 50,00 KM koje su obezbijedili ekskluzivni partneri nagradne igre: CM Cosmetic Market, Tuš supermarket i JYSK maloprodajni lanac opreme za dom. 

Pravo na nagradu ostvaruje korisnik kartice koji u periodu trajanja nagradne igre,  korištenjem Visa kartice UniCredit Bank, obavi minimalno jednu transakciju kupovine u iznosu jednakom ili većem od 10,00 KM, na bilo kojem prodajnom mjestu u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu.

Nakon svake učinjene transakcije, korisnik kartice ostvaruje pravo za ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika. Svakom dodatnom transakcijom kupovine, povećava se šansa za dobitak nagrade.

Izvlačenje dobitnika će se održati 07.06.2013., a podaci o dobitnicima bit će objavljeni u dnevnim novinama i na web stranici Banke u roku od 15 dana od dana izvlačenja.

Ekskluzivni partneri nagradne igre, CM Cosmetic Market, TUŠ supermarket  i JYSK maloprodajni lanac opreme za dom, dodatno su u periodu trajanja promocije (01.04.2013.-31.05.2013.)  za svako plaćanje Visa karticama UniCredit Bank osigurali popuste na svoj cjelokupan prodajni asortiman. Popusti se ne odnose na artikle Tuš-a i JYSK-a koji su već na akciji.

·         CM Cosmetic Market  POPUST 10%

·         JYSK maloprodajni lanac opreme za dom POPUST 10%

·         TUŠ supermarket POPUST 5%

U toku trajanja nagradne igre, Banka će također pokrenuti aplikaciju na svojoj službenoj Facebook fan stranici, u okviru koje će svi fanovi biti pozvani da pošalju svoje autorske fotografije. Najkreativnije će biti odabrane za online glasanje, a fanovi će imati priliku svakog tjedna odabrati najbolju, koja će biti nagrađena digitalnim okvirom za slike.

O UniCredit Bank

S ukupnom aktivom od 3,7 milijarde KM, kapitalom od 523,5 miliona KM i skoro milion klijenata, Banka upravlja mrežom od 86 poslovnica i pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine, zbog čega je UniCredit Bank dostupna svakom klijentu u svakom većem gradu i mjestu BiH.

O UniCredit-u

UniCredit je vodeća europska banka s jakim korijenima u 22 zemlje kao i cjelokupnom međunarodnom mrežom prisutnom na skoro 50 ostalih tržišta, s preko 9.400 poslovnica i preko 157.000 zaposlenika.

Razumijevanje stvarnog života i potreba pojedinaca, tvrtki i lokalnih zajednica je u središtu naše stručne predanosti. Pružamo konkretne odgovore i stvarne prednosti na izazove i mogućnosti s kojima se naši klijenti suočavaju.

UniCredit je tržišni lider u regiji CEE, gdje je jedan od najvećih bankarskih igrača poslujući putem najveće mreže sa skoro 3,800 poslovnica.  Grupa posluje u sljedećim državama: Austrija, Azerbejdžan, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Republika Češka, Estonija, Njemačka, Mađarska, Italija, Latvija, Litva, Kazahstan, Kirgistan, Poljska, Rumunjska, Rusija, Srbija, Slovačka, Slovenija, Turska i Ukrajina.

Kontakt:

Selma Riđanović Kenović

Direktor - Marketing i komunikacije

Zelenih beretki 24 / 71 000 Sarajevo

Tel: +387 33 491 728

Fax: +387 33 491 692

e-mail: selma.ridanovic@unicreditgroup.ba

Vezani članci