Počela nagradna igra UniCredit Bank

·         UniCredit Bank je u suradnji sa Visa Int. pokrenula nagradnu igru pod nazivom ˝Plaćajte Visa karticama UniCredit Bank i osvojite nagradno putovanje u oazu pustinje Dubai˝

·         Glavna nagrada je egzotično putovanje u oazu pustinje Dubai, a dodatno je obezbijeđeno još 40 nagrada koje su obezbijedili: CM Cosmetic Market, Tuš supermarket i JYSK maloprodajni lanac opreme za dom

·         Za svako plaćanje VISA karticama UniCredit Bank osigurani su popusti na prodajni asortiman ekskluzivnih partnera CM Cosmetic Market, Tuš supermarket i JYSK maloprodajni lanac opreme za dom

UniCredit Bank je u suradnji sa Visa Int. pokrenula nagradnu igru pod nazivom ˝Plaćajte Visa karticama UniCredit Bank i osvojite nagradno putovanje u oazu pustinje Dubai˝ za sve fizičke osobe - korisnike Visa Electron, Visa Classic, Visa revolving i Zlatne Visa kartice UniCredit Bank. Nagradna igra traje u periodu od 01.04.2013. do 31.05.2013. godine u Federaciji Bosne i Hercegovine, te od 01.04.2013. do 30.04.2013. u Republici Srpskoj.

visa_nagradna_igra.jpg

Za najsretnijeg korisnika Visa kartice UniCredit Bank osigurana je veoma atraktivna glavna nagrada - Putovanje za dvije osobe u pustinjsku oazu Dubai, koja uključuje avionski prijevoz, hotelski smještaj (6 noći, 7 dana), te dnevni iznos za trošenje na Visa potrošačkoj kartici.

 

Svi oni koji ne budu nagrađeni atraktivnim putovanjem, uz malo sreće, mogu osvojiti jednu od 40 dodatnih vrijednih nagrada: 100,00 KM na Visa potrošačkoj kartici UniCredit Bank ili poklon pakete u vrijednosti od 50,00 KM koje su obezbijedili ekskluzivni partneri nagradne igre: CM Cosmetic Market, Tuš supermarket i JYSK maloprodajni lanac opreme za dom. 

Pravo na nagradu ostvaruje korisnik kartice koji u periodu trajanja nagradne igre,  korištenjem Visa kartice UniCredit Bank, obavi minimalno jednu transakciju kupovine u iznosu jednakom ili većem od 10,00 KM, na bilo kojem prodajnom mjestu u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu.

Nakon svake učinjene transakcije, korisnik kartice ostvaruje pravo za ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika. Svakom dodatnom transakcijom kupovine, povećava se šansa za dobitak nagrade.

Izvlačenje dobitnika će se održati 07.06.2013., a podaci o dobitnicima bit će objavljeni u dnevnim novinama i na web stranici Banke u roku od 15 dana od dana izvlačenja.

Ekskluzivni partneri nagradne igre, CM Cosmetic Market, TUŠ supermarket  i JYSK maloprodajni lanac opreme za dom, dodatno su u periodu trajanja promocije (01.04.2013.-31.05.2013.)  za svako plaćanje Visa karticama UniCredit Bank osigurali popuste na svoj cjelokupan prodajni asortiman. Popusti se ne odnose na artikle Tuš-a i JYSK-a koji su već na akciji.

·         CM Cosmetic Market  POPUST 10%

·         JYSK maloprodajni lanac opreme za dom POPUST 10%

·         TUŠ supermarket POPUST 5%

U toku trajanja nagradne igre, Banka će također pokrenuti aplikaciju na svojoj službenoj Facebook fan stranici, u okviru koje će svi fanovi biti pozvani da pošalju svoje autorske fotografije. Najkreativnije će biti odabrane za online glasanje, a fanovi će imati priliku svakog tjedna odabrati najbolju, koja će biti nagrađena digitalnim okvirom za slike.

O UniCredit Bank

S ukupnom aktivom od 3,7 milijarde KM, kapitalom od 523,5 miliona KM i skoro milion klijenata, Banka upravlja mrežom od 86 poslovnica i pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine, zbog čega je UniCredit Bank dostupna svakom klijentu u svakom većem gradu i mjestu BiH.

O UniCredit-u

UniCredit je vodeća europska banka s jakim korijenima u 22 zemlje kao i cjelokupnom međunarodnom mrežom prisutnom na skoro 50 ostalih tržišta, s preko 9.400 poslovnica i preko 157.000 zaposlenika.

Razumijevanje stvarnog života i potreba pojedinaca, tvrtki i lokalnih zajednica je u središtu naše stručne predanosti. Pružamo konkretne odgovore i stvarne prednosti na izazove i mogućnosti s kojima se naši klijenti suočavaju.

UniCredit je tržišni lider u regiji CEE, gdje je jedan od najvećih bankarskih igrača poslujući putem najveće mreže sa skoro 3,800 poslovnica.  Grupa posluje u sljedećim državama: Austrija, Azerbejdžan, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Republika Češka, Estonija, Njemačka, Mađarska, Italija, Latvija, Litva, Kazahstan, Kirgistan, Poljska, Rumunjska, Rusija, Srbija, Slovačka, Slovenija, Turska i Ukrajina.

Kontakt:

Selma Riđanović Kenović

Direktor - Marketing i komunikacije

Zelenih beretki 24 / 71 000 Sarajevo

Tel: +387 33 491 728

Fax: +387 33 491 692

e-mail: [email protected]