Zahvaljujući fotkama na Instagramu, zgodni Torcidaš Ivan postao model u Nizozemskoj

Vidi originalni članak
...sve dok mu na Instagram nije stigla poruka koja mu je potpuno promijenila život.

Naime, Ivan trenutno radi kao model za nizozemsku modnu agenciju Male Models Netherlands, a za sve je zaslužna jedna fotografija na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada nisam mislio da ću se baviti manekenstvom. U mladosti sam dobio par ponuda, no ja sam ih odbio. Vjerovao sam da to nije posao koji obećava", priča Ivan za Index. On je nakon srednje škole upisao studij ekonomije u Splitu, a usporedno s tim bavio se sezonskim poslovima, točnije konobarenjem.

"No, prije nekoliko godina posjetio sam Amsterdam i objavio fotografiju na Instagramu. Nakon toga su me kontaktirali iz Male Models Netherlands s pitanjem jesam li zainteresiran za suradnju i bavljenje modelingom. Ponovo sam odbio, nisam znao tko iza toga stoji i je li to stvarno...", priča Ivan. No, i nakon što je odbio prvu ponudu, iz agencije nisu htjeli odustati od njega te su nastavili biti uporni.

"Vlasnik agencije bio je uporan te je inzistirao na kontaktu i mom dolasku u Rotterdam. U dvije godine nagovaranja, uspio me slomiti. S obzirom na to da iza svake sezone volim negdje otputovati, Rotterdam se činio dobar izbor i zbog samog grada i zbog posla. Njima je bilo drago što sam pokucao na vrata, a moram priznat da je trenutno i meni. Jako mi se svidjelo sve skupa, njihov profesionalni pristup, ljubaznost i na kraju rezultat", kaže.

Kada je odradio prva snimanja i kada se proširio glas da je postao model, iznenadile su ga reakcije njegove okoline. "Reakcije su različite, ali uglavnom pozitivne što me ugodno iznenadilo s obzirom na to da sam muškarac u modelingu", priča Ivan kojemu je nova karijera pomogla i da privuče pozornost djevojaka.

"Bilo je svakakvih reakcija od strane cura... Uglavnom su cure i bile te, uz naravno prijatelje, koje su me nagovarale da odem i to obavim. A ove što ih ne znam, valjda će ih biti lakše upoznati", kaže simpatični Ivan koji je trenutno slobodan (nema na čemu, djevojke).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad ne radi i ne studira, Ivan se bavi parasailingom koji je zavolio u posljednje dvije godine te prati nogomet. Šuška se i da je strastveni torcidaš pa smo i to provjerili, prenosi Index.hr.

"Pa sad... Poštujem Torcidu, volim Hajduk, ali prije svega nogomet", kratko nam je objasnio mladi Dalmatinac za kojeg ćemo sigurno još itekako čuti.

 

Vezani članci