U SBŽ formirana vlast bez legitimnih hrvatskih predstavnika

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Za za novog premijera izabran je Tahir Lendo, aktualni načelnik općine Travnik. Slavko Sikirić je ministar unutarnjih poslova, Ivica Davidović ministar pravosuđa i uprave, Zdravko Gavranović ministar financija, Sedžad Milanović ministar gospodarstva, Anto Karatović ministar šumarstva, poljoprivrede i vodoprivrede, Željko Lončar, ministar zdravstva i socijalne politike, Senad Selimović, ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta i Nijaz Helez ministar prostornog uređenja, obnove i povratka.

Srednjobosanski Županijski odbor (ŽO) HDZ-a BiH održat će danas u 16 sati u Travniku konferenciju za novinare. Tom prigodom bit će riječi o događanjima na izvanrednoj sjednici Skupštine Srednjobosanske županije (SBŽ), koja je održana jučer, priopćeno je iz srednjobosanskog ŽO HDZ-a BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konferenciji će sudjelovati: predsjednik ŽO HDZ-a BIH Nikola Lovrinović, zastupnik HSS-NHI u Skupštini SBŽ-a Anto Lozančić i predsjednik Kluba hrvatskog naroda u županijskoj Skupštini Josip Kvasina. Konferencija će se održati u Uredu srednjobosanskog ŽO HDZ-a BiH u Travniku.

(Fena/Dnevnik.ba)

Vezani članci