Mladen Ivanković Lijanović: ''Izdajnici Hrvata nastavljaju sa svojom izdajničkom misijom''

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Svjedoci ste da je po prvi put u Federaciji Bosne i Hercegovine formirana vlast poštujući principe demokracije uz jasne ciljeve za konkretan rad usmjeren u poboljšanje uvjeta života u ovoj zemlji te njenom što bržem približavanju EU i NATO savezu. Po prvi put u Federaciji BiH politički subjekti su rekli što žele mijenjati i na koji način to planiraju izvesti. Također vam je jasno da su nakon više od godinu dana laganja i izdaje svojih birača i članstva, te iste interesne skupine pristupile formiranju vlasti na nivou BiH u čemu se ponovo jasno vidi zadovoljavanje osobnih apetita sa jedinim ciljem a to je rušenje vlasti u Federaciji BiH, stoji u priopćenju NSRzB-a.

Jasno vam je i to da Narodna stranka Radom za boljitak kao višeetnična politička stranka koja od svog osnutka prije deset godina, zagovara poboljšanje uvjeta privređivanja u ovoj zemlji, zagovara zaštitu i stimulaciju domaće proizvodnje kojom je moguće doći do novih radnih mjesta za naše građane. Svjedoci ste dragi građani da su stranke Platforme u Nacrtu proračuna FBiH za ovu godinu jasno kazale da žele ispuniti obećanja koja se odnose na poboljšanje uvjeta proizvodnje u poljoprivredi, koja je osnov našeg opstanka i razvoja u ovom vremenu. Nažalost, svjedoci ste da pravi izdajnici ove zemlje i njenih građana su i direktni krivci što je iz ove zemlje raseljeno više od pola Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitamo vas u HDZ-u BiH, kako vas nije sram da HSP i Narodnu stranku Radom za boljitak nazivate izdajnicima i gdje su vam rezultati obećanja sa kojima ste skupljali jeftine političke poene i sa kojima ste lagali i dalje lažete Hrvate u BiH? Objasnite svojim članovima stranke i svojim biračima kako to da ste ipak pristali na formiranje vlasti na nivou BiH, pri tom se odričući vaših pustih obećanja o trećem entitetu i Mostaru kao stolnom gradu Hrvata?

Toliko o „stožernoj stranci", a građanima ostavljamo da sami procjene ko je stvarni izdajnik", rekao je predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak, Mladen Ivanković Lijanović, stoji u priopćenju NSRzB-a.

Vezani članci