Mladen Ivanković Lijanović: ''Izdajnici Hrvata nastavljaju sa svojom izdajničkom misijom''

Jerko Ivanković Lijanović, Mladen Ivanković Lijanović, NSRzB, Europska unija, Mladen Ivanković Lijanović, Mladen Ivanković Lijanović, Jerko Ivanković Lijanović, NS radom za boljitak, proračun, Mladen Ivanković Lijanović, Mladen Ivanković Lijanović, platforma, pamćenje, Mladen Ivanković Lijanović, sloboda, uhićenje
Svjedoci ste da je po prvi put u Federaciji Bosne i Hercegovine formirana vlast poštujući principe demokracije uz jasne ciljeve za konkretan rad usmjeren u poboljšanje uvjeta života u ovoj zemlji te njenom što bržem približavanju EU i NATO savezu. Po prvi put u Federaciji BiH politički subjekti su rekli što žele mijenjati i na koji način to planiraju izvesti. Također vam je jasno da su nakon više od godinu dana laganja i izdaje svojih birača i članstva, te iste interesne skupine pristupile formiranju vlasti na nivou BiH u čemu se ponovo jasno vidi zadovoljavanje osobnih apetita sa jedinim ciljem a to je rušenje vlasti u Federaciji BiH, stoji u priopćenju NSRzB-a.

Jasno vam je i to da Narodna stranka Radom za boljitak kao višeetnična politička stranka koja od svog osnutka prije deset godina, zagovara poboljšanje uvjeta privređivanja u ovoj zemlji, zagovara zaštitu i stimulaciju domaće proizvodnje kojom je moguće doći do novih radnih mjesta za naše građane. Svjedoci ste dragi građani da su stranke Platforme u Nacrtu proračuna FBiH za ovu godinu jasno kazale da žele ispuniti obećanja koja se odnose na poboljšanje uvjeta proizvodnje u poljoprivredi, koja je osnov našeg opstanka i razvoja u ovom vremenu. Nažalost, svjedoci ste da pravi izdajnici ove zemlje i njenih građana su i direktni krivci što je iz ove zemlje raseljeno više od pola Hrvata.

Pitamo vas u HDZ-u BiH, kako vas nije sram da HSP i Narodnu stranku Radom za boljitak nazivate izdajnicima i gdje su vam rezultati obećanja sa kojima ste skupljali jeftine političke poene i sa kojima ste lagali i dalje lažete Hrvate u BiH? Objasnite svojim članovima stranke i svojim biračima kako to da ste ipak pristali na formiranje vlasti na nivou BiH, pri tom se odričući vaših pustih obećanja o trećem entitetu i Mostaru kao stolnom gradu Hrvata?

Toliko o „stožernoj stranci", a građanima ostavljamo da sami procjene ko je stvarni izdajnik", rekao je predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak, Mladen Ivanković Lijanović, stoji u priopćenju NSRzB-a.